Power of Love – Λένια: Το ξέσπασμα για τα όσα δήλωσε για τον Παύλο Παπαδόπουλο
Ελλάδα

Power of Love – Λένια: Το ξέσπασμα για τα όσα δήλωσε για τον Παύλο Παπαδόπουλο

Power of Love – Λένια: Το ξέσπασμα για τα όσα δήλωσε για τον Παύλο Παπαδόπουλο

Εκτός εαυτού βγήκε η πρώην παίκτρια του Power of Love, Λένια Πολυχρονοπούλου, σχετικά με την αρνητική κριτική που δέχτηκε, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του συμπαίκτη της Παύλου Παπαδόπου.

Ο Παύλος, είχε πει στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not» ότι θα τον ενδιέφερε να ασχοληθεί με την υποκριτική και η Λένια είχε αντιδράσει, με αποτέλεσμα να δεχθεί αρνητικά σχόλια.

«Θα τοποθετηθώ γιατί ακούω πολλά και κάπου φτάνει! Μίλησα για τον Παύλο γιατί μας αποκαλούσε συνεχώς ηθοποιούς εντός του παιχνιδιού σαν να είναι κάτι υποτιμητικό! Ξαφνικά βγαίνει και δηλώνει ότι θέλει ο ίδιος να γίνει κάτι που χρησιμοποιούσε ως κακό χαρακτηριστικό! Δε θυμάμαι η Νέρτζη να βγήκε ποτέ να μας κατηγορήσει για το συγκεκριμένο ούτε να υποτιμάει τη δουλειά που κάναμε πριν μπούμε στο παιχνίδι! Επίσης ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει άλλωστε στην Ελλάδα έχει αποδειχτεί περίτρανα πως ότι δηλώσεις είσαι και πως πολλοί μπορούν να κάνουν λίγο από όλα! Επίσης μπορεί να μην έχει σπουδάσει κάτι αλλά να έχει ταλέντο και αυτό πολλές φορές είναι μεγαλύτερο προσόν και από τις ίδιες τις σπουδές αν το αγαπάς και το κάνεις με μεράκι! Όμως και εδώ θα κλείσω μην κοροϊδεύεις ποτέ κάτι γιατί εν τέλει δεν ξέρεις πως στα φέρνει η ζωή! Καλύτερα κράτα μικρό καλάθι και χαμηλά το κεφάλι! Γιατί το κάρμα είναι bitch που λέει και ο σοφός λαός!», έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram.

Όσον αφορά στην προσωπική της ζωή, η Λένια ζει τον έρωτα με τον αγαπημένο της Δημήτρη, με τον οποίο επανασυνδέθηκαν μετά τον χωρισμό τους.

https://www.instagram.com/p/B0525gwIpzX/?utm_source=ig_web_copy_link