Ρένα Κουβελιώτη: «Την πρώτη φορά που είχα κρίση τρόμαξα. Έπεσε μαύρο…»
Ελλάδα

Ρένα Κουβελιώτη: «Την πρώτη φορά που είχα κρίση τρόμαξα. Έπεσε μαύρο…»

Ρένα Κουβελιώτη: «Την πρώτη φορά που είχα κρίση τρόμαξα. Έπεσε μαύρο…»

Η γνωστή δημοσιογράφος μιλά για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει στον εγκέφαλο

Καλεσμένη της Ελεονώρας Μελέτη ήταν Ρένα Κουβελιώτη.

Σε μία κατάθεση ψυχής η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει στον εγκέφαλο και τις μνήμες της που ξεθωριάζουν.

Στην αρχή οι γιατροί θεώρησαν ότι επρόκειτο για λάθος στις διαγνώσεις. Παρ΄όλα αυτά, περαιτέρω εξετάσεις έδειξαν ότι έπασχε από εκφυλιστικές αλλοιώσεις στο εμπρόσθιο τμήμα του εγκεφάλου.

«Ήταν μετά την κηδεία του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Κατέβηκα στο γραφείο και δεν θυμάμαι μετά. Λιποθύμησα, ήρθε το ασθενοφόρο, πήγαμε στο ΚΑΤ και μου έκαναν αξονική. Αρχικά, θεώρησαν ότι είναι λάθος και μπέρδεψαν τις αξονικές, γιατί στον ίδιο χώρο ήταν και μια ηλικιωμένη γυναίκα. Η αξονική μου δηλαδή έδειξε μια εικόνα ενός εγκεφάλου ηλικιωμένου. Μετά ήρθε η επιβεβαίωση και μου είπαν πως πρέπει να το ψάξω γιατί υπάρχει πρόβλημα».

«Θορυβήθηκα όταν άρχισα να παθαίνω τις κρίσεις. Την πρώτη φορά τρόμαξα. Σαν να πέφτει μαύρο. Ξαφνικά δεν ξέρω ούτε που πηγαίνω, ούτε από που ξεκίνησα, ούτε ποια είμαι. Τίποτα. Μαύρο» πρόσθεσε η δημοσιογράφος. «Αν με ρωτήσουν ποια είμαι, δεν ξέρω να απαντήσω, για αυτό έχω βάλει και σε διάφορα σημεία καρτελάκι με τα στοιχεία μου», συμπλήρωσε.

https://streamable.com/cpyy58

Μία νέα πραγματικότητα που αντιμετώπισε ψύχραιμα και αυτό για τα παιδιά της. Το χιούμορ διάλεξε και όταν χρειάστηκε να τους ανακοινώσει τι συμβαίνει με την υγεία της.

«Θέλω να τα ξορκίζω όλα αυτά γιατί πρέπει να δείχνω στα παιδιά μου ότι ακόμα και στο πιο σοβαρό βγάζουμε τη γλώσσα μας. Σιγά – σιγά τους το έμαθαν. Δεν το είπα σε μία ημέρα. Τους είπα “παιδιά, έχω ένα θεματάκι”. Ένα σημείο του εγκεφάλου μου είναι πιο ζαρωμένο».

https://streamable.com/qp6cp4

Συγκλονιστικά τα όσα είπε και για τον πατέρα της και τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. Αν και μεταξύ τους επί χρόνια υπήρχε απόσταση, όταν αρρώστησε ήρθαν πιο κοντά κι έτσι κατάφεραν να αναπληρώσουν όλο τον χαμένο χρόνο.

https://streamable.com/jgf1bo