Rihanna: Έρχεται το νέο της άλμπουμ
Ελλάδα

Rihanna: Έρχεται το νέο της άλμπουμ

Rihanna: Έρχεται το νέο της άλμπουμ

Μεγάλη αδημονία έχει προκαλέσει στους απανταχού μουσικόφιλους η είδηση ότι το 2019 θα κυκλοφορήσει-επιτέλους- το νέο άλμπουμ της Rihanna. Έχουν περάσει σχεδόν τρία χρόνια από τότε που η διάσημη τραγουδίστρια μπήκε τελευταία φορά στο στούντιο και φαίνεται ότι η αναμονή για τον «διάδοχο» του άλμπουμ «Anti» σύντομα θα τελειώσει.

Τον τελευταίο καιρό, η Rihanna ασχολείται με το promotion της δικής της σειράς προϊόντων μακιγιάζ και εσωρούχων, γεμίζοντας το Instagram της με σχετικές φωτογραφίες, ενώ έχει γίνει και beauty vlogger προκειμένου να “προωθήσει” περισσότερο τα προϊόντα της. Έτσι έχει αφήσει λίγο πίσω το κομμάτι της μουσικής.

Το post που έδωσε τροφή στις φήμες

Την περασμένη Παρασκευή (21 Δεκεμβρίου) ένας θαυμαστής της Ρίρι, όπως την αποκαλούν χαϊδευτικά σχολίασε μία ανάρτησή της στο Instagram γράφοντας: «Αλλά πότε θα βγει το άλμπουμ Ρόμπιν; Μπορούμε να έχουμε μια ημερομηνία κυκλοφορίας γι’ αυτό;». Η απάντηση της 30χρονης  performer πυροδότησε τις φήμες καθώς έγραψε ένα απλό «2019», χωρίς να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες.

https://www.instagram.com/p/Brmj1gXBZcu/?utm_source=ig_web_copy_link

Τι λέει ο παραγωγός της;

https://www.instagram.com/p/BogxlIjDZJK/?utm_source=ig_web_copy_link

Το βέβαιο είναι ότι η Ρίρι έχει μπει στο στούντιο. Το επιβεβαίωσε περίτρανα ο ίδιος της ο παραγωγός, Kuk Harrell, που δήλωσε ότι το νέο άλμπουμ θα είναι «απίστευτο» και «εκπληκτικό» και έσπευσε να προσθέσει ότι «αυτό είναι το μόνο που θα πω».

Επιπλέον, έχει επιβεβαιώσει το ότι ηχογραφείται το νέο άλμπουμ της Rihanna με ένα post του στις 14 Νοεμβρίου όπου μεταξύ άλλων έγραφε: “Η πρώτη μου εβδομάδα πίσω στη δουλειά και η Rihanna μου τράβηξε αυτή τη φωτογραφία.. Θέλω να πω ευχαριστώ και σ’ αγαπώ Rihanna και όλη την ομάδα μας… Ετοιμαζόμαστε να βάλουμε φωτιά και να γράψουμε ιστορία!”

https://www.instagram.com/p/BqKqHU9AMly/?utm_source=ig_web_copy_link

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ