Σίσσυ Ζουρνατζή: Περιέγραψε με δάκρυα στα μάτια τον ξυλοδαρμό από το αγόρι της
Ελλάδα

Σίσσυ Ζουρνατζή: Περιέγραψε με δάκρυα στα μάτια τον ξυλοδαρμό από το αγόρι της

Σίσσυ Ζουρνατζή: Περιέγραψε με δάκρυα στα μάτια τον ξυλοδαρμό από το αγόρι της

Μπορεί μέσα από το Nomads να έκανε πρόταση γάμου στον σύντροφό της, όμως η Σίσσυ Ζουρνατζή αποφάσισε να χωρίσει με το αγόρι της, αποκαλύπτοντας στην χθεσινή εκπομπή “Μετά τα μεσάνυχτα” την βίαιη συμπεριφορά που είχε και τις κρίσεις ζήλιας που ήταν η αιτία να ξεκινούν ομηρικοί καυγάδες.

Τι κι αν μέσα από τα social media έδειχνε πως έχει μια ονειρεμένη σχέση, η πραγματικότητα για ακόμα μια φορά έρχεται να διαψεύσει αυτά που βλέπουμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όπως δήλωσε η Instagramer στην Ελεονώρα Μελέτη ο πρώην, πλέον, σύντροφός της είχε σηκώσει χέρι αρκετές φορές επάνω της και μέσα στο σπίτι όπου συγκατοικούσαν, αλλά και σε δημόσιους χώρους.

https://www.instagram.com/p/BsYhttGFCc0/

Τα ραγισμένα πλευρά και ο χωρισμός

Το ποτήρι ξεχείλισε όταν ο σύντροφός της την χτύπησε μέσα στο σπίτι που συγκατοικούσαν με την μητέρα του να είναι σε διπλανό δωμάτιο. Όπως είπε η Σίσσυ Ζουρνατζή από τα χτυπήματα που δέχθηκε ράγισαν δυο πλευρά της.

«Έχω δύο ραγισμένα πλευρά. Θα πω το τελευταίο συμβάν που, ουσιαστικά, με έκανε να “ξυπνήσω” και να φύγω από αυτή τη σχέση. Ήμασταν στο σπίτι που, ουσιαστικά, συγκατοικούσαμε. Ο τσακωμός ξεκίνησε επειδή μου είχε στείλει ένα παιδί μήνυμα κι εγώ έτυχε να απαντήσω. Μου έριξε μια κλωτσιά στο πόδι” είπε και περιέγραψε με δάκρυα στα μάτια, πως ο πρώην σύντροφός της τη χτύπησε και τις προκάλεσε κάκωση στα πλευρά.

Όπως είπε στη συνέχεια δεν μίλησε για το περιστατικό από φόβο, αλλά ο πόνος που ένιωθε ήταν αφόρητος. Καθώς μιλούσε για την σωματική κακοποίηση που είχε υποστεί από το αγόρι της ξέσπασε σε κλάματα, αλλά βρήκε το κουράγιο να συνεχίσει.

https://www.instagram.com/p/Br8c1D3FM5V/

Το πρώτο περιστατικό στη δουλειά της

“Αυτό δεν ήταν το πρώτο περιστατικό, έχουν γίνει πάρα πολλά και δημοσίως” τόνισε και αποκάλυψε πότε δέχθηκε για πρώτη φορά επίθεση από τον δεσμό της. Το πρώτο που έγινε στην αρχή της σχέσης μας ήταν έξω από το μαγαζί που δούλευα. Ένας πρώην σύντροφός μου με χαιρέτησε και εκεί ο ίδιος θίχτηκε και με χτύπησε. Έγινε 50 μέτρα πιο κάτω από το μαγαζί και τα παιδιά στην είσοδο το είδαν. Μου ζήτησε πολλές φορές συγγνώμη και ότι δεν θα ξανασυμβεί” δήλωσε συγκεκριμένα.

Αναφερόμενη στο Nomads, υποστήριξε πως ο σύντροφός της, της είχε ζητήσει να του αφιερώνει τις νίκες και να μοιραστούν το έπαθλο σε περίπτωση νίκης, ενώ αποκάλυψε πως ο Δημήτρης Κοργιαλάς την είχε συμβουλέψει να μην κάνει πρόταση γάμου, διότι θα το μετάνιωνε, κάτι που τελικά συνέβη.

Η ανάρτηση στο Instagram

Το γεγονός του χωρισμού της είχε αποκαλύψει προ ημερών η ίδια μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, θέλοντας να εξηγήσει στους followers της τον λόγο της απόφασής της να φύγει από αυτή την σχέση. Ο δικηγόρος του πρώην συντρόφου της έκανε λόγο για ψευδείς αναφορές και προανήγγειλε πως θα γίνει μήνυση εναντίον της Σίσσυς Ζουρνατζή για συκοφαντική δυσφήμηση προς τον πελάτη του.

https://www.instagram.com/p/BsaY_nvFWA7/