Σίσσυ Ζουρνατζή: Τι συμβαίνει με την παίκτρια του Nomads;
Ελλάδα

Σίσσυ Ζουρνατζή: Τι συμβαίνει με την παίκτρια του Nomads;

Σίσσυ Ζουρνατζή: Τι συμβαίνει με την παίκτρια του Nomads;

Η πρώην παίκτρια του Nomads, Σίσσυ Ζουρνατζή, εμμένει στις κατηγορίες της περί κακοποίησής της από τον πρώην σύντροφό της. Όσοι παρακολουθούσαν το reality επιβίωσης, θυμούνται πως αμέσως μετά την αποχώρησή της, είχε κάνει live πρόταση γάμου στον μέχρι πρότινος αγαπημένο της.

Την είδηση του χωρισμού της, έκανε γνωστή η ίδια μέσω του λογαριασμού της στο Instagram, μιλώντας ανοιχτά για κακοποίηση, γράφοντας: «Δεν ντρέπομαι που το λέω γιατί στην αρχή αυτό γινόταν. Τώρα όμως προχώρησα και έφυγα. Στο nomads μπήκα για να τον συγχωρέσω! Αλλά οι άνθρωποι δεν αλλάζουν. Ντρεπόμουν να χωρίσω να μην πει τίποτα ο κόσμος. Γιατί εγώ σαν γυναίκα εκτέθηκα όχι αυτός».

https://www.instagram.com/p/BsaY_nvFWA7/?utm_source=ig_web_copy_link

Τι λέει η πλευρά του συντρόφου της

Την ανάρτηση αυτή ακολούθησαν δηλώσεις του δικηγόρου του πρώην συντρόφου της, κυρίου Παπαδόπουλου, στην εφημερίδα Espresso δηλώνοντας: «Όλα αυτά είναι απολύτως ψευδή και τα καταδικάζουμε. Θεωρούμε δύο τινά: πρώτα απ’ όλα, όπως έχει αποδείξει κατ’ επανάληψη η κυρία Ζουρνατζή, τα θυσιάζει όλα στον βωμό της δημοσιότητας και της αυτοπροβολής, δηλαδή για τα likes, τα follows και όλα τα συναφή, σε μια εποχή που είναι λίγο πονηρή αναφορικά με την κακοποίηση των γυναικών. Θεωρώ, λοιπόν, ότι η κυρία βρήκε το κατάλληλο timing για να στραφεί εναντίον του συντρόφου της, σε μια φάση που ήθελε να πάρει λίγη δημοσιότητα διότι είχε ξεχαστεί μετά τη συμμετοχή της στο Nomads 2».

Εμμένει στις κατηγορίες η πλευρά της Ζουρνατζή

Ο δικηγόρος της Σίσσυς Ζουρνατζή, κύριος Τζίκας, είπε στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου «Έλα, Χαμογέλα» για το θέμα: «Η κυρία Ζουρνατζή εμμένει στην αρχική της δήλωση ότι κατέστη θύμα κακοποίησης, είναι κάτι που η ίδια δεν αμφισβητεί, ούτε πρόκειται να ανακαλέσει σε καμία περίπτωση. […] Έχει υποστεί βία. Αυτό μπορεί να πιστοποιηθεί και από δημόσια έγγραφα, από νοσοκομεία. Δεν μιλάμε για μώλωπες ή για αμυχές, μιλάμε για κακώσεις σοβαρές σε οστά και σπονδύλους». Στο τέλος της τηλεφωνικής σύνδεσης είπε πως ζητούν τη δημόσια συγγνώμη του πρώην συντρόφου της για να λήξει το θέμα.