Σωτήρης Κοντιζάς: Αποκαλύπτει τον απίθανο τρόπο που φλέρταρε τη σύζυγό του
Ελλάδα

Σωτήρης Κοντιζάς: Αποκαλύπτει τον απίθανο τρόπο που φλέρταρε τη σύζυγό του

Σωτήρης Κοντιζάς: Αποκαλύπτει τον απίθανο τρόπο που φλέρταρε τη σύζυγό του

Γιατί δεν θα δουλέψει μαζί με τους άλλους κριτές του MasterChef; Τι είπε στον Σταύρο Θεοδωράκη;

Καμένα λάχανα ή κατσικάκι Νάξου; Ιαπωνία ή Ελλάδα; Ο Σωτήρης Κοντιζάς απάντησε στα απρόβλεπτα ερωτήματα του Σταύρου Θεοδωράκη στο podcast των “Πρωταγωνιστών” και είχε πολλά να πει.

Στη συζήτηση συμμετείχαν τηλεφωνικά και ο Πάνος Ιωαννίδης αλλά και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος οι οποίοι εξήγησαν γιατί δεν θα δουλέψουν ποτέ μαζί.

“Μαγειρικά είμαστε τρεις εντελώς διαφορετικοί άνθρωποι. Καταλήξαμε ότι καλό είναι να μην βρεθούμε ποτέ μαζί σε μία κουζίνα” είπε ο Λεωνίδας αν και όπως είπε ταιριάζουν σε όλα τα άλλα πέρα από τα πιάτα τους.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς αποκάλυψε ότι “τα βρήκε” με τη σύζυγό του όταν πήγαν ένα δύσκολο ταξίδι στο Βιετνάμ όπου εκεί κατάλαβε ότι είναι το άλλο του μισό. Τη γνώρισε στο Αλάτσι, το εστιατόριο του Σταύρου Θεοδωράκη όπου εκείνη δούλευε ως σερβιτόρα.

“Έσκισα το σουπλά, εκείνη νόμιζε ότι ήθελα να πληρώσω και της έγραψα το τηλέφωνό μου. Μια φάβα κέρασε για να σταματήσω να τη ζαλίζω. Βγαίναμε 3-4 μήνες και πάμε Βιετνάμ και είχαμε κλείσει μόνο πού θα κοιμηθούμε τα 2 πρώτα βράδια. Τρώγαμε στα σκαμπό τα χαμηλά, σε δωμάτια που δεν είχαν τουαλέτες. Όταν γυρνάς από ένα τέτοιο ταξίδι και δεν έχει ανοίξει ρουθούνι εκεί το καταλαβαίνεις” είπε για την απόφασή του να την παντρευτεί.

“Στα 5 παιδιά θα σταματήσω” αποκάλυψε χαριτολογώντας ο σεφ που ήδη περιμένει το τρίτο του.

https://streamable.com/cfev8s

Ακούστε όλη τη συνέντευξη στο παρακάτω ηχητικό: