Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η βόλτα στη φύση και οι ευχές για τη νέα χρονιά
Ελλάδα

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η βόλτα στη φύση και οι ευχές για τη νέα χρονιά

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η βόλτα στη φύση και οι ευχές για τη νέα χρονιά

Το μήνυμα στα social media

Πρωτοχρονιά με τα αγαπημένα της πρόσωπα και την οικογένειά της έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η παρουσιάστρια του Happy Day μπορεί να προσπαθεί να προσαρμοστεί, όπως και όλοι μας, στα νέα δεδομένα που έχει φέρει η πανδημία του κορονοϊού στη ζωή και την καθημερινότητά της, δεν σταματά όμως να εκτιμά τα μικρά απλά πράγματα που την κάνουν χαρούμενη.

Εκμεταλλευόμενη τον καλό καιρό, πριν να χτυπήσει το νέο κύμα κακοκαιρίας, η Σταματίνα έκανε μια βόλτα στη φύση, ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έστειλε το δικό της μήνυμα.

«Τι πιο αναζωογονητικό από μια βόλτα στη φύση κάτω από το απέραντο γαλάζιο του ουρανού. Ακόμα και σε περίοδο κανονικότητας ένας τέτοιος περίπατος είναι μία από τις πρώτες μου επιλογές για τα Σαββατοκύριακα.

Εύχομαι η καινούρια χρονιά να σας βρήκε με ανθρώπους που αγαπάτε στο πλευρό σας. Εμείς χορτάσαμε αγκαλιές, πολύ φαγητό και είχαμε την ευκαιρία να δούμε προσεκτικά κάποιους ανθρώπους που αγαπάμε. Καλό υπόλοιπο Κυριακής.

Εύχομαι σύντομα τα απογεύματα Κυριακής να σηματοδοτούν και πάλι την επιστροφή στη ρουτίνα και την καθημερινότητα που μας έχει λείψει!», έγραψε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.