Σταμάτης Γονίδης: «Το μόνο κακό που έκανα ήταν στον ίδιο μου τον εαυτό»
Ελλάδα

Σταμάτης Γονίδης: «Το μόνο κακό που έκανα ήταν στον ίδιο μου τον εαυτό»

Σταμάτης Γονίδης: «Το μόνο κακό που έκανα ήταν στον ίδιο μου τον εαυτό»

Σε συνέντευξή του στο People που κυκλοφορεί, ο Σταμάτης Γονίδης μίλησε, μεταξύ άλλων, για την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του το περασμένο καλοκαίρι.

Η ζωή ενός λαϊκού τραγουδιστή

«Είμαι πιο ήρεμος και έχω βάλει τη ζωή μου σε μια τάξη», δηλώνει ο Σταμάτης Γονίδης για την ζωή του τώρα πια, παρά τις κακές συνήθειες που έχει ένας λαϊκός τραγουδιστής. «Να είσαι σίγουρος ότι ένας λαϊκός τραγουδιστής θα καπνίσει, θα πιει, θα παίξει τζόγο και θα είναι μέσα σε όλα. Θα τα δοκιμάσει όλα και κάποια περίοδο θα είναι στην κραιπάλη. Με λίγα λόγια, θα κάνει μια άστατη ζωή. Αυτό, όμως, είναι μέσα στο παιχνίδι. Δεν είναι τυχαίο που οι περισσότεροι λαϊκοί τραγουδιστές της δικής μου γενιάς έχουν ένα μέσο όρο ζωής μέχρι τα 70-75 χρόνια. Έχω, όμως, ζήσει για δέκα ζωές», παραδέχεται ο γνωστός τραγουδιστής.

Το πρόβλημα υγείας

Τους τελευταίους μήνες, ο Σταμάτης Γονίδης, ταλαιπωρήθηκε αρκετά με την υγεία του. «Από τον Αύγουστο μέχρι τον Οκτώβριο έκανα τέσσερις επεμβάσεις. Η πρώτη μάλιστα επέμβαση που έκανα ήταν αρκετά σοβαρή. Αφαίρεσα έναν όγκο που υπήρχε κάτω από το αυτί και είχε φτάσει σε μέγεθος καρυδιού. Ευτυχώς ήταν καλοήθης” είπε και πρόσθεσε: “Πριν ξεκινήσει η εγχείρηση, είχα παρακαλέσει το χειρουργό να τραβήξει φωτογραφίες από την επέμβαση. Μόλις συνήλθα και είδα τι μου έβγαλαν και από πού, ανατρίχιασα. Η επέμβαση διήρκεσε δυόμισι ώρες», αποκάλυψε ο γνωστός τραγουδιστής.

Οι αλήθειες

«Ό,τι ονειρεύεται ένας άνθρωπος το έχω κάνει. Έχω στύψει τη ζωή και την έχω πιει. Δεν έκανα, όμως, ποτέ κακό σε κάποιον άλλο. Το μόνο κακό που έκανα ήταν στον ίδιο μου τον εαυτό. Ξενύχτι, ποτό, γυναίκες, με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να μην προσέχω καθόλου τον εαυτό μου» εξομολογείται στο People, ο Σταμάτης Γονίδης. «Στην πλειονότητά τους οι λαϊκοί τραγουδιστές δεν έχουν ιδιαίτερη μόρφωση. Εγώ τελείωσα την πρώτη γυμνασίου και μετά πήγα σε μια τεχνική σχολή μηχανικών», δηλώνει για το μορφωτικό του επίπεδο.

Διαβάστε περισσότερα στο People που κυκλοφορεί.

Κατερίνα Μισιχρόνη: "Στην Αμερική ήθελα να δουλέψω σερβιτόρα"

Photo: NDP