Σταύρος Βαρθαλίτης: Η συνάντηση με τον Άκη Πετρετζίκη, η φωτογραφία και το μήνυμα στο instagram
Ελλάδα

Σταύρος Βαρθαλίτης: Η συνάντηση με τον Άκη Πετρετζίκη, η φωτογραφία και το μήνυμα στο instagram

Σταύρος Βαρθαλίτης: Η συνάντηση με τον Άκη Πετρετζίκη, η φωτογραφία και το μήνυμα στο instagram

Οι νικητές του MasterChef ποζάρουν μαζί στον φακό

Ο Σταύρος Βαρθαλίτης είναι ο φετινός νικητής του MasterChef. Πρόκειται για έναν μάγειρα που κέντρισε εξ’αρχής το ενδιαφέρον των κριτών, εξελίχθηκε πολύ κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και απέκτησε πολλούς fans από το τηλεοπτικό κοινό.

Ο ίδιος είχε δηλώσει αρκετές φορές ότι σε περίπτωση που ανακηρυχθεί νικητής του MasterChef θα χτίσει το δικό του κανάλι στο Youtube. Ανάμεσα στους πρώτους ανθρώπους, λοιπόν, που φρόντισε να συναντήσει λίγο μετά τον τελικό του διαγωνισμού μαγειρικής ήταν ο Άκης Πετρετζίκης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δυο τους είχαν πρωτοσυναντηθεί στην εκπομπή “Καν’το όπως ο Άκης”, πριν από περίπου πέντε χρόνια, όταν ο Σταύρος Βαρθαλίτης εμφανίστηκε μαγειρεύοντας κεφτεδάκια με πατάτες κυδωνάτες.

Αυτή τη φορά ο Σταύρος τον συνάντησε στο μαγαζί του στην Αγία Παρασκευή. Οι δυο τους πόζαραν στον φακό και ο νικητής του MasterChef 4 δημοσίευσε την εικόνα γράφοντας στη λεζάντα: “2010-2020 μια δεκαετία δρόμος. Κέρασε, υποδέχτηκε, συμβούλεψε αλλά το βασικότερο ήταν το πρώτο. Ευχαριστώ αν και το “έρωτα αλήτη” δεν το είπες, έκανες τρίπλες! Τόσα κοινά μεταξύ μας αλλά εντελώς διαφορετικοί τύποι κάτι το οποίο είναι και το ενδιαφέρον της υπόθεσης!!”.

Δείτε την εικόνα:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

2010-2020 μια δεκαετία δρόμος. Κέρασε, υποδέχτηκε, συμβούλεψε αλλά το βασικότερο ήταν το πρώτο 😂😂 @akis_petretzikis ευχαριστω αν και το “έρωτα αλήτη” δεν το είπες, έκανες τρίπλες! Τόσα κοινά μεταξύ μας αλλά εντελώς διαφορετικοί τύποι κάτι το οποίο είναι και το ενδιαφέρον της υπόθεσης!! 🤟💪 #kitchenlab #foodie #foodman #brunch #burger #erwtasalitis #winners #different #niceday

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stavros Varthalitis (@stavrosvarthalitis) στις