Στέφανος Τσιτσιπάς: «Υπάρχουν φορές που ένιωσα ντροπή γι΄αυτά που έκανα»
Ελλάδα

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Υπάρχουν φορές που ένιωσα ντροπή γι΄αυτά που έκανα»

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Υπάρχουν φορές που ένιωσα ντροπή γι΄αυτά που έκανα»

Όσα είπε για το εμβόλιο, τα ξεσπάσματά του στον αγωνιστικό χώρο αλλά και για την προσωπική του ζωή

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκατσε απέναντι από τον Γιώργο Λιάγκα στην εκπομπή «Το Πρωινό» για μία εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας μίλησε για τα πάντα.

Ξεκίνησε μιλώντας για τη σχέση που έχει με τα social media και εξήγησε ότι θέλει να εκφράζεται μέσα από τις πλατφόρμες και να προσφέρει τη δική του άποψη.

«Είναι κάτι που γουστάρω να προσφέρω κάτι διαφορετικό από το να παίζω μόνο τένις» είπε.

Έκρινε δε και τους μεγάλους αντιπάλους του. Τον εαυτό του παραδέχεται πως τον θεωρεί ως έναν από τους καλύτερους τενίστες στον κόσμο ενώ στην κορυφή κατατάσσει τον Ντανιίλ Μεντβέντεφ.

Τα ξεσπάσματά του στον αγωνιστικό χώρο έχουν σχολιαστεί πολλές φορές. «Υπήρχαν φορές που ένιωσα ντροπή γι΄αυτά που έκανα και είναι από αυτές τις στιγμές που καταλαβαίνεις ότι δεν πρέπει να ξαναγίνουν τα ίδια» τόνισε.

Εξίσου αρνητική κριτική δέχτηκε για τη δήλωση του περί των εμβολίων.

«Ποτέ δεν προώθησα τον εμβολιασμό και για να το ξεκαθαρίσω δεν ήμουν κατά του εμβολιασμού. Δεν είμαι γιατρός είμαι αθλητής του τένις. Θα κάνω το εμβόλιο, σίγουρα φέτος για να έχω μία κανονική ζωή εξήγησε.

Για το αν έχει σκοπό κάποια στιγμή να αλλάξει προπονητή απάντησε αρνητικά. «Δεν υπάρχει καλύτερος προπονητής από τον πατέρα μου» υπογράμμισε.

Στην προσωπική του ζωή δηλώνει πως είναι πολύ καλά. Βέβαια, η οικογένεια είναι ένα μακρινό όνειρο για εκείνον, που δεν σκέφτεται ούτε κατά διάνοια ακόμα.

Συγκρίνοντας την επιτυχία που έχει κάνει μέχρι σήμερα με αυτή του Γιάννη Αντετοκούνμπο δεν δίστασε να πει πως «δεν έχω φτάσει ακόμα στο σημείο επιτυχίας του Γιάννη Αντετοκούνμπο».

https://streamable.com/7uvttl