Συγκινεί η Άννα Αδριανού για τα 9 χρόνια από τον χαμό του πατέρα της: «Την αγάπη δεν τη νικάει ούτε ο θάνατος»
Ελλάδα

Συγκινεί η Άννα Αδριανού για τα 9 χρόνια από τον χαμό του πατέρα της: «Την αγάπη δεν τη νικάει ούτε ο θάνατος»

Συγκινεί η Άννα Αδριανού για τα 9 χρόνια από τον χαμό του πατέρα της: «Την αγάπη δεν τη νικάει ούτε ο θάνατος»

Συναισθηματικά φορτισμένη η ηθοποιός

Δύσκολη ημέρα η σημερινή για την Άννα Αδριανού.

Η αγαπημένη ηθοποιός με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τίμησε τη μνήμη του πατέρα της, Νίκου Βασταρδή, καθώς σήμερα συμπληρώθηκαν 9 χρόνια από τον χαμό του.

Ιδιαίτερα συγκινημένη έφερε στη μνήμη της στιγμές μαζί του και μίλησε για τον άνθρωπο που υπήρξε για εκείνη εκτός από πατέρας, και ένας υπέροχος άνθρωπος, μέντορας και φίλος.

«Δύσκολη επέτειος για μένα η σημερινή. Σαν σήμερα πριν εννιά χρόνια έφυγε ο πατέρας μου. Και δεν είναι μόνο ότι έχασα τον γονιό μου, το φιλαράκι μου, τον δάσκαλο μου, τον φιλόσοφό μου, τον συνάδελφο και συνεργάτη μου. Είναι ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος υπήρξε ο πιο όμορφος εσωτερικά (κι εξωτερικά) που συνάντησα στην ζωή μου: Ο πιο ελεύθερος, ο πιο φιλοσοφημένος, ο πιο συμπονετικός, ο πιο γενναιόδωρος, ο πιο τρυφερός, ο πιο δοτικός, ο πιο αξιοπρεπής, ο πιο ολιγαρκής, ο πιο αισιόδοξος, ο πιο χαριτωμένος, ο πιο ιδιαίτερος που υπήρχε. Ήταν ο ήλιος στον ουρανό μου και φεύγοντας έσβησε αφήνοντας τον σκοτεινό, για καιρό. Κι αν δεν ήταν ένας άλλος άντρας δίπλα μου, ο σύζυγος μου, σημαντικός άνθρωπος κι αυτός (άλλωστε, με ένα τέτοιο πρότυπο, δεν θα αναζητούσα κάτι λιγότερο) δεν ξέρω αν ο ουρανός θα φωτιζόταν ξανά. Όπως και να έχει, ο Νίκος Βασταρδής υπήρξε τόσο σπάνιο πλάσμα (κι αμφιβάλω αν οι άνθρωποι στο θέατρο μπόρεσαν να καταλάβουν την σπανιότητα και το μέγεθος του) που νοιώθω απέραντα τυχερή που τον συνάντησα. Και που υπήρξαμε πατέρας και κόρη. Ήταν εκεί για μένα, όταν ήρθα στον κόσμο. Κι ήμουν εκεί γι’ αυτόν όταν εκείνος τον αποχαιρέτησε. Τον αγάπησα και τον αγαπώ πάντα το ίδιο. Γιατί αυτό είναι το θαύμα της Αγάπης: Δεν τη νικάει ούτε ο θάνατος. Αλλά τη δυναμώνει» ήταν τα λόγια της.

Δύσκολη επέτειος για μένα η σημερινή. Σαν σήμερα πριν εννιά χρόνια έφυγε ο πατέρας μου. Και δεν είναι μόνο ότι έχασα τον…

Δημοσιεύτηκε από Αννα Αδριανού στιςΠέμπτη, 18 Μαρτίου 2021