Συγκινήθηκε η Νατάσα Καλογρίδη στο Happy Day: «Σταματίνα, τι μου έκανες τώρα;»
Ελλάδα

Συγκινήθηκε η Νατάσα Καλογρίδη στο Happy Day: «Σταματίνα, τι μου έκανες τώρα;»

Συγκινήθηκε η Νατάσα Καλογρίδη στο Happy Day: «Σταματίνα, τι μου έκανες τώρα;»

Η ερώτηση σχετικά με την απόκτηση ενός παιδιού «λύγισε»

Στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή βρέθηκε η Νατάσα Καλογρίδη, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο, το J2US αλλά και το παιδί που θα ήθελε να αποκτήσει.

Και μία ερώτηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή για το παιδί και αν ήθελε να αποκτήσει, έκανε την ηθοποιό να προχωρήσει να «λυγίσει» και να προχωρήσει σε μία σπάνια προσωπική εξομολόγηση. «Είχαμε ουσιαστική σχέση αλλά το γερό της κομμάτι ήταν στο ταξίδι του μυαλού που εγώ πεθαίνω. Γνωριστήκαμε στην ίδια πολυκατοικία, τα γραφεία του είναι πάνω από εμένα. Και ο Κοκλώνης έπαιξε τον ρόλο του. Έχουμε κρατήσει μία σχέση αλλά άλλης μορφής . Και με τις κόρες του είχα ωραία σχέση».

https://streamable.com/oxhqhz

Στη συνέχεια μίλησε για τον γάμο που είχε κάνει παλαιότερα και σε ερώτηση σχετικά με την απόκτηση ενός παιδιού είδαμε τη γνωστή ηθοποιό να «λυγίζει».

«Εάν υπήρχαν παιδιά δε νομίζω ότι θα έπαιρνα την ίδια απόφαση. Είμαι σχεδόν σίγουρη ότι θα είχα άλλη αντίδραση. Φαντάζομαι ότι αν θα γίνει, θα το αγκαλιάσω… Έχω τόση αγάπη μέσα μου που θα ήθελα… Να σου πω, θα σε “σκοτώσω”, τι μου έχεις κάνεις τώρα; Σταματίνα, τι μου ξύπνησες τώρα; Με άγγιξε τρομερά αυτό που είπες. Είναι υπέροχο αυτό που μου συνέβη. Σου μιλάω πολύ σοβαρά. Κοίτα τι έγινε σήμερα, ξύπνησαν συναισθήματα. Δεν περίμενα ότι θα το πάθω αυτό… Αφύπνιση έγινε…», είπε η ηθοποιός μεταξύ άλλων.

https://streamable.com/hwwxt7