Συγκλονίζει η Ναταλί Κάκκαβα: «Ένα βράδυ ψηλάφησα ξαφνικά στο στήθος μου ένα περίεργο ογκίδιο»
Ελλάδα

Συγκλονίζει η Ναταλί Κάκκαβα: «Ένα βράδυ ψηλάφησα ξαφνικά στο στήθος μου ένα περίεργο ογκίδιο»

Συγκλονίζει η Ναταλί Κάκκαβα: «Ένα βράδυ ψηλάφησα ξαφνικά στο στήθος μου ένα περίεργο ογκίδιο»

Η ανάρτηση και το ηχηρό μήνυμα στα social media

Μια συγκλονιστική εξομολόγηση για την περιπέτεια υγείας που πέρασε πριν λίγο καιρό έκανε η Ναταλί Κάκκαβα. Η γνωστή δημοσιογράφος και σύζυγος του Γρηγόρη Γκουντάρα αποκάλυψε πως πριν από ένα χρόνο περίπου ψηλάφισε στο στήθος της ένα περίεργο ογκίδιο και παρόλο που αρχικά πανικοβλήθηκε έτρεξε αμέσως για εξετάσεις.

Ευτυχώς, όλα πήγαν καλά, αλλά ο φόβος που ένιωσε εκείνες τις ώρες θα της μείνει για πάντα χαραγμένος στο μυαλό. Η ίδια, μάλιστα, θέλοντας να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα για την ανάγκη της πρόληψης αποκάλυψε την περιπέτεια που έζησε και συγκίνησε.

«Ήταν πριν από 14 μήνες όταν ένα βράδυ ψηλάφησα ξαφνικά στο στήθος μου ένα περίεργο ογκίδιο. Δεν μπορώ να σας περιγράψω τι ένιωσα… Τα πόδια μου άρχισαν να τρέμουν… Φόβος και πανικός… Κυρίως για τα παιδιά μου. Οι μανούλες νομίζω με καταλαβαίνετε. Τρέξαμε πανικόβλητοι μέσα στη νύχτα με τον Γρηγόρη. Δεν θα τις ξεχάσω ποτέ αυτές τις ώρες. Μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα νομίζω δεν σταματήσαμε ποτέ να κλαίμε.

Ευτυχώς η διάγνωση ήταν ινοαδένωμα μαστού. Ανακούφιση. Όχι γιατί φοβάμαι τον θάνατο, αλλά γιατί θέλω να μπορέσω να δω τα αγόρια μου ανεξάρτητα. Να μη με χρειάζονται άλλο», έγραψε χαρακτηριστικά η Ναταλί.

Και συνέχισε: «Έκτοτε κάνω υπέρηχο μαστού κάθε 6 μήνες και μαστογραφία κάθε χρόνο. Και κάθε φορά η αγωνία είναι η ίδια, μέχρι να ακούσω το “Όλα καλά” η καρδιά μου πάει να σπάσει.

Μην αμελείτε τις εξετάσεις σας. Η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία. Ειδικά γυναίκες που έχουν περάσει τα 40 είναι τραγική αμέλεια να μην τις κάνουν. Το χρωστάμε πάνω απ’ όλα στον εαυτό μας, αλλά και σε όλους όσους αγαπάμε και μας αγαπούν».