Σύλβια Δεληκούρα: Αναπολεί το 1999 με Μουτσινά, Σολωμού και Αγγέλου
Ελλάδα

Σύλβια Δεληκούρα: Αναπολεί το 1999 με Μουτσινά, Σολωμού και Αγγέλου

Σύλβια Δεληκούρα: Αναπολεί το 1999 με Μουτσινά, Σολωμού και Αγγέλου

Στον πυρετό του #10yearchallenge κινούνται οι αναρτήσεις των celebrities στο instagram τις τελευταίες ημέρες. Και μπορεί οι περισσότεροι να ανάρτησαν φωτογραφίες με τους εαυτούς τους σήμερα και πριν 10 χρόνια, η Σύλβια Δεληκούρα ωστόσο, πήγε μια δεκαετία ακόμη πιο πίσω.

Η δημοφιλής ηθοποιός νέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία μαζί με τον Νίκο Μουτσινά, τη Μαρία Σολώμού και τον Αργύρη Αγγέλου από το μακρινό 1999. Ο πρωταγωνιστής του “Παρά Πέντε” και παίκτης στον νέο κύκλο του Your Face Sounds Familiar δεν έχασε την ευκαιρία να σχολιάσει με αρκετή δόση χιούμορ τη φωτογραφία. Όπως είπε, το εν λόγω post σηκώνει μήνυση. Ωστόσο, η Σύλβια Δεληκούρα του απάντησε αστειευόμενη πως για μήνυση είναι το γεγονός ότι παραμένει ίδιος μετά από 20 χρόνια!

https://www.instagram.com/p/BsyP4ZqBm_3/

Η φωτογραφία είχε ιδιαίτερη απήχηση στο Instagram, με τους χρήστες να κάνουν δεκάδες like και σχόλια. Ανάμεσά τους και η Ζέτα Δούκα με την Κατερίνα Τσάβαλου.

Η πρωταγωνίστρια του “Θα Βρεις Τον Δάσκαλό Σου” είχε αναρτήσει τη Δευτέρα και τη δική της φωτογραφία για το #10yearchallenge αυτή τη φορά.

https://www.instagram.com/p/BsrIJfMB0iX/