Τα πολύκροτα διαζύγια που έπεσαν σαν «βόμβα» στην ελληνική showbiz
Ελλάδα

Τα πολύκροτα διαζύγια που έπεσαν σαν «βόμβα» στην ελληνική showbiz

Τα πολύκροτα διαζύγια που έπεσαν σαν «βόμβα» στην ελληνική showbiz

Έρωτες μεγάλους, θυελλώδεις, που απασχόλησαν για χρόνια τα Μίντια και που στο τέλος οδηγήθηκαν στο διαζύγιο, συγκέντρωσε το αφιέρωμα της εκπομπής «Alpha Παντού».

Ο πιο πρόσφατος χωρισμός που τάραξε τα νερά ήταν της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη , οι οποίοι δημιούργησαν μία υπέροχη οικογένεια στα 22 χρόνια κοινής πορείας τους, ωστόσο επέλεξαν να συνεχίσουν χωριστά τους δρόμους τους, μένοντας όμως πάντα ενωμένοι για τα παιδιά τους.

Ανάλογος ντόρος προκλήθηκε το 2010, όταν με ένα δελτίο Τύπου η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος ανακοίνωσαν ότι τραβούν χωριστούς δρόμους στις ζωές τους πια.

Την ίδια μοίρα είχαν και οι κουμπάροι του ζευγαριού, Νατάσα Θεοδωρίδου και Ανδρέας Φουστάνος. Οι δυο τους έριξαν τίτλους τέλους στον γάμο τους επιρρίπτοντας την ευθύνη του χωρισμού στη φθορά του χρόνου.

Μαζί στη ζωή, μαζί και στην επαγγελματική καταξίωση υπήρξαν για χρόνια η Άννα Βίσση και ο Νίκος Καρβέλας. Όμως, ύστερα από 9 χρόνια γάμου, προχώρησαν χώρια, χωρίς ποτέ να χαλάσουν τις μεταξύ τους σχέσεις, οι οποίες μέχρι σήμερα παραμένουν άριστες.

Η προσπάθεια που έριξαν η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας για να κρατήσουν τον γάμο τους ζωντανό ήταν μεγάλη, όπως έχει εκμυστηρευθεί σε συνεντεύξεις της  η παρουσιάστρια. Η ζωή όμως τα έφερε αλλιώς και χώρισαν μετά από 9 χρόνια σχέσης και 6 γάμου.

Το 2014 ήταν σειρά του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού να ανακοινώσουν δημόσια πως ο επί 18 χρόνια γάμος τους έφτανε στο τέλος του.

«Αυλαία» μετά από 13 χρόνια σχέσης και 9 έγγαμου βίου έριξαν και η Σίσσυ Χρηστίδου με τον Θοδωρή Μαραντίνη το 2019, με την παρουσιάστρια να παραδέχεται πως μέχρι και σήμερα δεν έχει προσαρμοστεί στη νέα της πραγματικότητα.

Δείτε όλα τα ζευγάρια στο παρακάτω βίντεο: