Θεοδώρα Βουτσά: Το “ευχαριστώ” της στο ενδιαφέρον του κόσμου για τον πατέρα της
Ελλάδα

Θεοδώρα Βουτσά: Το “ευχαριστώ” της στο ενδιαφέρον του κόσμου για τον πατέρα της

Θεοδώρα Βουτσά: Το “ευχαριστώ” της στο ενδιαφέρον του κόσμου για τον πατέρα της

Η συγκινητική της ανάρτηση στο Facebook

Με μεγάλη αγωνία παρακολουθεί το πανελλήνιο την περιπέτεια της υγείας του δημοφιλή ηθοποιού Κώστα Βουτσά, ο οποίος νοσηλεύεται για 16η ημέρα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο νοσοκομείο “Αττικόν”.

Η κόρη του, Θεοδώρα Βουτσά, παρά τις δύσκολες στιγμές που διανύει, βρήκε το χρόνο να ευχαριστήσει τους θεράποντες γιατρούς που δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους στη φροντίδα του πατέρα της, αλλά και όλους τους ανθρώπους που ανησυχούν μαζί της για την κατάσταση του αγαπημένου τους ηθοποιού.

Σε ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook έγραψε:

“Θα θέλαμε δημόσια να ευχαριστήσουμε το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αττικόν και ειδικά τον Διοικητή κ. Σ. Αποστολόπουλο, τον Διευθυντή της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας Καθηγητή κ. Α. Αρμαγανίδη και τον Αναπληρωτή Καθηγητή κ. Ηρακλή Τσαγκάρη και την ομάδα τους για την άριστη φροντίδα που παρέχουν στο μπαμπά.

Είναι απόλυτα λογικές οι συντηρητικές εκτιμήσεις λόγω της ηλικίας και των σύνθετων ιατρικών προβλημάτων του, αλλά εμείς με χαρά βλέπουμε κάθε μέρα ως τώρα, μικρά αλλά σημαντικά βήματα προόδου.

Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας όλο τον κόσμο για το ενδιαφέρον και την αγάπη του. Μας δίνει μεγάλη δύναμη. Η ζωή του όλη είναι αφιερωμένη στο να μας κάνει ολους να γελάμε και να βλέπουμε τη ζωή με χαρά.

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τα μέσα ενημέρωσης για τη διακριτική τους στάση.

Εμείς είμαστε κοντά του, οι κόρες του, η μαμά μας, η σύζυγος του και η οικογένεια του- και Ευχόμαστε να πάνε όλα καλά.

Θα σας ενημερώνουμε για κάθε σημαντική εξέλιξη.

Να είστε όλοι καλά.

Ευχαριστούμε πολύ!
Με αγάπη από τον Κώστα και την οικογένεια του”.