Το μήνυμα του Νίκου Κοκλώνη μετά το τέλος του Just The 2 Of Us
Ελλάδα

Το μήνυμα του Νίκου Κοκλώνη μετά το τέλος του Just The 2 Of Us

Το μήνυμα του Νίκου Κοκλώνη μετά το τέλος του Just The 2 Of Us

Η φωτογραφία από τη χθεσινή βραδιά και τα δημόσια ευχαριστώ

Αυλαία έριξε χθες το βράδυ το Just The 2 Of Us, καθηλώνοντας τους τηλεθεατές και αναδεικνύοντας μεγάλους νικητές την Κόνι Μεταξά και τον Τάσο Ξιαρχό.

Ο παραγωγός και παρουσιαστής Νίκος Κοκλώνης έστειλε σήμερα το δικό του μήνυμα για το τέλος του λαμπερού show.

Συγκεκριμένα δημοσίευσε μια φωτογραφία από τη χθεσινή βραδιά και στη λεζάντα έγραψε: “Σας ευχαριστώ από καρδιάς… Γιατί στο Just The 2 Of Us ήμασταν η πιο ωραία μεγάλη -πολύ μεγάλη!- παρέα. Τραγουδήσαμε, συγκινηθήκαμε, ανταλλάξαμε πειράγματα, γελάσαμε, τουιτάραμε… Όλα πολύ 😉 Νιώθω πως το χαρήκατε και εσείς τόσο πολύ όσο το χαρήκαμε και όλοι εμείς.

Χθες ήμασταν για ένα ακόμα Σαββατόβραδο η πιο μεγάλη τηλεοπτική παρέα. Ναι, είναι χαρά και ανταμοιβή για μια ομάδα η υψηλότερη τηλεθέαση της τηλεόρασης και το πρώτο trend στο τουίτερ, αλλά η μεγαλύτερη ανταμοιβή είναι να νιώθεις πως κατάφερες να δημιουργήσεις μια τέτοια σπουδαία ομάδα: ένα team από εξαιρετικούς συντελεστές σε αλληλεπίδραση με υπέροχους τηλεθεατές, μια μεγάλη παρέα που επικοινωνεί με μοναδικό τρόπο και δημιουργεί ένα ξεχωριστό δέσιμο, που φέρνει τους ανθρώπους πιο κοντά.

Να περάσετε ένα υπέροχο καλοκαίρι! Και να θυμάστε: Είστε η παρέα μου, η παρέα μας. Και πολύ σύντομα θα είμαστε και πάλι… Just The 2 of Us. @vickystavropoulouofficial @desp1navandi @mariabacodimou @opentvgr”.

Δείτε την ανάρτηση:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς… Γιατί στο Just The 2 Of Us ήμασταν η πιο ωραία μεγάλη -πολύ μεγάλη!- παρέα. Τραγουδήσαμε, συγκινηθήκαμε, ανταλλάξαμε πειράγματα, γελάσαμε, τουιτάραμε… Όλα πολύ 😉 Νιώθω πως το χαρήκατε και εσείς τόσο πολύ όσο το χαρήκαμε και όλοι εμείς. Χθες ήμασταν για ένα ακόμα Σαββατόβραδο η πιο μεγάλη τηλεοπτική παρέα. Ναι, είναι χαρά και ανταμοιβή για μια ομάδα η υψηλότερη τηλεθέαση της τηλεόρασης και το πρώτο trend στο τουίτερ, αλλά η μεγαλύτερη ανταμοιβή είναι να νιώθεις πως κατάφερες να δημιουργήσεις μια τέτοια σπουδαία ομάδα: ένα team από εξαιρετικούς συντελεστές σε αλληλεπίδραση με υπέροχους τηλεθεατές, μια μεγάλη παρέα που επικοινωνεί με μοναδικό τρόπο και δημιουργεί ένα ξεχωριστό δέσιμο, που φέρνει τους ανθρώπους πιο κοντά. Να περάσετε ένα υπέροχο καλοκαίρι! Και να θυμάστε: Είστε η παρέα μου, η παρέα μας. Και πολύ σύντομα θα είμαστε και πάλι… Just The 2 of Us. @vickystavropoulouofficial @desp1navandi @mariabacodimou @opentvgr

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikolaos Koklonis (@nkoklonis) στις