Το τρυφερό μήνυμα της Δανάης Μπάρκα για την πρεμιέρα της μαμάς της στην Επίδαυρο
Ελλάδα

Το τρυφερό μήνυμα της Δανάης Μπάρκα για την πρεμιέρα της μαμάς της στην Επίδαυρο

Το τρυφερό μήνυμα της Δανάης Μπάρκα για την πρεμιέρα της μαμάς της στην Επίδαυρο

Πώς αντέδρασε η Βίκυ Σταυροπούλου;

Μια από τις πιο παραγωγικές περιόδους της ζωής τους διανύουν η Βίκυ Σταυροπούλου και η κόρη της Δανάη Μπάρκα.

Η Δανάη ετοιμάζεται για το τηλεοπτικό της ντεμπούτο, στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του Mega, ενώ η γνωστή ηθοποιός παίζει για πρώτη φορά στην Επίδαυρο με την πρεμιέρα να είναι προγραμματισμένη για την 31η Ιουλίου.

Η Δανάη Μπάρκα μοιράστηκε πριν από λίγες ώρες ένα στιγμιότυπο της μητέρας της στο θέατρο. Στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε: «Λυσιστράτη – εκείνη που μπορεί να «λύσει»στρατούς, εκείνη που παλεύει για την ειρήνη – όχι για προσωπικό της όφελος αλλά για το κοινό καλό.

Η δίκη μου Λυσιστράτη, εκείνη που θα μπορούσε με σχέδιο να φέρει το «καλό», εκείνη που για να δει τους ανθρώπους χαμογελαστούς θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της, εκείνη που θα πατήσει το «θέλω» της για να κάνει άλλους χαρούμενους, εκείνη που πάντα φέρνει την«ειρήνη» στο σπίτι μας, στο θέατρο και παντού – είναι η μαμά μου.

Θυμάμαι όταν άρχισα την δουλειά και έτρωγα μια απερίγραπτη κακεντρέχεια είτε από «δημοσιογράφους» είτε από κόσμο που έγραφε με άσχημο τρόπο την άποψη του, να τρέχω κλαίγοντας με παράπονο και η απάντηση της ήταν «Μην το βάζεις κάτω.

Το καλό κερδίζει το κακό. Δείξε ποσό αγαπάς αυτό που κάνεις και μείνε ψύχραιμη»… Όντως μου γαληνεύει πάντα την ψυχή αυτή η σκέψη.

Η δίκη μου «ειρήνη» λοιπόν είναι η μαμά μου. Είμαι τόσο χαρούμενη που την Παρασκευή θα αντηχήσουν στο αρχαίο θέατρο Επιδαύρου τα λόγια της «Λυσιστράτης» μέσα από την δίκη μου «ειρήνη».

Είμαι τόσο χαρούμενη που η δίκη μου «Λυσιστράτη» θα ενσαρκώσει την Λυσιστράτη του Αριστοφάνη – ένα από τα χαρακτηριστικότερα αντιπολεμικά έργα του. Είμαι τόσο χαρούμενη που η μαμά μου βγαίνει αληθινή και πάντα αργά ή γρήγορα «το καλό κερδίζει το κακό».

Η «Λυσιστράτη μου» είναι ήδη στην Επίδαυρο για πρόβες. Εγώ κάνω τις δικές μου πρόβες σε ένα στούντιο και όταν αγχώνομαι και σκύβω το κεφάλι μου βουρκωμένη σκέφτομαι τη μαμά μου για να γαληνέψει η ψυχή μου και να πάρω θάρρος.

Η μαμά μου, ή αλλιώς «Η Λυσιστράτη μου» ή αλλιώς η Λυσιστράτη του Αριστοφάνη – σε σκηνοθεσία Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου, ή αλλιώς «η ειρηνοποιός»της ζωής μου, είμαι σίγουρη ότι θα περάσει ένα μεγάλο ηχηρό μήνυμα μέσω αυτής της παράστασης μαζί με όλους τους συντελεστές που είναι ο ένας είναι καλύτερος από τον άλλον και θα φέρουν όντως την ειρήνη μέσα μας.

Ανυπομονώ να δω το αισθητικά – αριστούργημα που βλέπω στα βίντεο και στις φωτογραφίες να παίρνει σάρκα και οστά. Μαμά μου, μην έχεις κανένα άγχος. Το καλό κερδίζει το κακό, άρα εσύ θες δεν θες είσαι γεννημένη για να κερδίζεις γιατί είσαι «το καλό» προσωποποιημένο.

Πάρε μια βαθιά ανάσα και φέρε μας, μαζί με τους υπόλοιπους υπέροχους ανθρώπους γύρω σου, την ειρήνη που όλοι έχουμε ανάγκη».

Κάτω από την τρυφερή ανάρτηση η Βίκυ Σταυροπούλου σχολίασε: «Μονάκριβο κοριτσάκι μου, ο ερχομός σου με έκανε να θέλω να καλυτερέυω σαν άνθρωπος. Σε ευχαριστώ για την ευαισθησία σου την αγάπη σου και την στήριξή σου σε όλα τα δύσκολα!».

Δείτε τη φωτογραφία:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Λυσιστράτη-εκείνη που μπορεί να «λύσει»στρατούς,εκείνη που παλεύει για την ειρήνη-όχι για προσωπικό της όφελος αλλά για το κοινό καλό. Η δίκη μου Λυσιστράτη,εκείνη που θα μπορούσε με σχέδιο να φέρει το «καλό»,εκείνη που για να δει τους ανθρώπους χαμογελαστούς θα κάνει ό,τι περνάει απ το χέρι της,εκείνη που θα πατήσει το«θέλω»της για να κάνει άλλους χαρούμενους,εκείνη που πάντα φέρνει την«ειρήνη» στο σπιτι μας,στο θέατρο,και παντού-είναι η μαμά μου.Θυμάμαι όταν άρχισα την δουλειά και έτρωγα μια απερίγραπτη κακεντρέχεια είτε από «δημοσιογράφους»είτε από κόσμο που έγραφε με άσχημο τρόπο την άποψη του,να τρέχω κλαίγοντας με παράπονο και η απάντηση της ήταν «Μην το βάζεις κάτω.Το καλό κερδίζει το κακό. Δείξε ποσό αγαπάς αυτό που κάνεις και μεινε ψύχραιμη»…όντως μου γαληνεύει πάντα την ψυχή αυτή η σκέψη.Η δίκη μου «ειρήνη» λοιπόν είναι η μαμά μου. Είμαι τόσο χαρούμενη που την Παρασκευή θα αντηχήσουν στο αρχαίο θέατρο Επιδαύρου τα λόγια της «Λυσιστράτης»μέσα από την δίκη μου «ειρήνη».Είμαι τόσο χαρούμενη που η δίκη μου «Λυσιστράτη»θα ενσαρκώσει την Λυσιστράτη του Αριστοφάνη-ένα από τα χαρακτηριστικότερα αντιπολεμικά έργα του.Είμαι τόσο χαρούμενη που η μαμά μου βγαίνει αληθινή και πάντα αργά ή γρηγορα «το καλό κερδίζει το κακό».Η«Λυσιστράτη μου» είναι ήδη στην Επίδαυρο για πρόβες.Εγώ κάνω τις δικές μου πρόβες σε ένα στουντιο και όταν αγχώνομαι και σκύβω το κεφάλι μου βουρκωμένη σκεφτομαι την μαμά μου για να γαληνέψει η ψυχή μου και να πάρω θάρρος. Η μαμά μου,ή αλλιώς«Η Λυσιστράτη μου»ή αλλιώς η Λυσιστράτη του Αριστοφάνη-σε σκηνοθεσία Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου,ή αλλιώς «η ειρηνοποιος»της ζωής μου,είμαι σίγουρη ότι θα περάσει ένα μεγάλο ηχηρό μήνυμα μέσω αυτής της παράστασης μαζί με όλους τους συντελεστές που είναι ο ενας καλύτερος απ τον άλλον και θα φέρουν όντως την ειρήνη μέσα μας. Ανυπομονώ να δω το αισθητικά-αριστούργημα που βλέπω στα βίντεο και στις φωτογραφίες να παίρνει σάρκα και οστά.Μαμά μου,μην έχεις κανένα άγχος.Το καλό κερδίζει το κακό,άρα εσυ θες δεν θες είσαι γεννημένη για να κερδίζεις γιατί είσαι «το καλό» προσωποποιημένο.Πάρε μια βαθιά ανάσα,και φέρε μας μαζι με τους υπόλοιπους υπέροχους ανθρωπους γύρω σου,την ειρήνη,που όλοι έχουμε ανάγκη♥️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ᴅᴀɴᴀɪ ʙᴀʀᴋᴀ 🌻🧿 (@danai_barka) στις