Toquel: Έγινε “χρυσός” με την παρουσία διάσημων φίλων του
Ελλάδα

Toquel: Έγινε “χρυσός” με την παρουσία διάσημων φίλων του

Toquel: Έγινε “χρυσός” με την παρουσία διάσημων φίλων του

Mια ιδιαίτερη στιγμή στην καριέρα του γιόρτασε ο νεαρός ράπερ Toquel, που παρέλαβε τον χρυσό του δίσκο για τις πωλήσεις του τελευταίου του άλμπουμ “777” σε ένα πάρτι στο Foyer του “Παλλάς”.

Η διευθύνουσα σύμβουλος της Minos EMI/Universal,  Μαργαρίτα Μάτσα απένειμε στον ράπερ τιμητική πλακέτα για τις χρυσές πωλήσεις του δίσκου του, ενώ με τη σειρά του ο ράπερ ευχαρίστησε ονομαστικά όλους τους συνεργάτες του δίσκου, την οικογένειά του καθώς επίσης και τη δισκογραφική εταιρεία του.

Λίγο μετά την απονομή, ο Toquel συνομίλησε και φωτογραφήθηκε με όλους τον τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ των οποίων η Τάμτα, ο Hawk, ο MadClip, ο Mente Fuerte, ο Lil Koni, ο Baghdad, ο Mike Daree, ο Obiedaz κ.ά.

Σημειώνεται πως  το “777” έχει ξεπεράσει τα 13.000.000 streams στο Spotify και τα 56.000.000 views στο YouTube, ενώ τα hits του δίσκου Business, Stars, Sandra και Netflix παίζουν εδώ και μήνες  στα clubs, τα αυτοκίνητα αλλά και τις μουσικές playlists όλων των ψηφιακών μέσων μουσικής.

Με αφορμή μάλιστα την επιτυχία του δίσκου του αλλά και της sold out καλοκαιρινής περιοδείας του σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, ο Toquel ετοιμάζεται για ένα φαντασμαγορικό live show στη σκηνή του Piraeus 117 Academy, το Σάββατο 2 Νοεμβρίου.

Ο φωτογραφικός φακός ήταν στο “Παλλάς” που έγινε η απονομή και κατέγραψε όλους τους φίλους και συνεργάτες που παρευρέθησαν σε αυτήν την σημαντική στιγμή για τον καλλιτέχνη.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP, Μανώλης Χιώτης