Τριαντάφυλλος: Επέτειος γάμου με τη σύζυγό του
Ελλάδα

Τριαντάφυλλος: Επέτειος γάμου με τη σύζυγό του

Τριαντάφυλλος: Επέτειος γάμου με τη σύζυγό του

Η αφιέρωση στο Instagram

Πάνε 6 χρόνια από τότε που ο Τριαντάφυλλος Χατζηνικολάου – ή κατά κόσμον απλά Τριαντάφυλλος – ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με την εκλεκτή της καρδιάς του, Δήμητρα Σιαμπάνη.

Την ευτυχία τους συμπλήρωσε με τον πιο υπέροχο τρόπο και ο ερχομός του αξιολάτρευτου Νικόλα τους αλλάζοντας τις ζωές τους προς το καλύτερο.

Σήμερα το ερωτευμένο ζευγάρι έχει επέτειο και ο αγαπημένος τραγουδιστής δημοσίευσε μια throwback φωτογραφία από τον γάμο τους κάνοντας την πιο γλυκιά αφιέρωση στη σύζυγό του:

“Σαν σήμερα 23/8/2014 !!! Πριν από 6 χρόνια παντρεύτηκα το πιο έξυπνο όμορφο δυναμικό κορίτσι που μου άλλαξε όλη τη ζωή , σε ευχαριστώ για όλα όσα κανείς για εμάς καθημερινά, σε ευχαριστώ για το πολύτιμο δώρο που μου χάρισες τον Νικόλα μας, σε ευχαριστώ που πάντα είσαι δίπλα μας σε κάθε μας στιγμή , σε αγαπάω πολύ, σε αγαπάμε πολύ γιατρέ μας υπέροχη γυναίκα μου”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Σαν σήμερα 23/8/2014 !!! Πριν από 6 χρόνια παντρεύτηκα το πιο εξυπνο όμορφο δυναμικό κορίτσι που μου άλλαξε όλη τη ζωή , σε ευχαριστώ για όλα όσα κανείς για εμάς καθημερινά, σε ευχαριστώ για το πολύτιμο δώρο που μου χάρισες τον Νικόλα μας, σε ευχαριστώ που πάντα είσαι δίπλα μας σε κάθε μας στιγμή , σε αγαπάω πολύ, σε αγαπαμε πολύ γιατρέ μας υπέροχη γυναίκα μου ❤️❤️❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Triantafillos Xatzinikolaou (@triantafillos_xatzinikolaou) στις