Τσαλίκης για Ακρίτα: “Δυστυχώς είστε ο πιο αδύναμος κρίκος”
Ελλάδα

Τσαλίκης για Ακρίτα: “Δυστυχώς είστε ο πιο αδύναμος κρίκος”

Τσαλίκης για Ακρίτα: “Δυστυχώς είστε ο πιο αδύναμος κρίκος”

Συνέχεια στην αντιπαράθεση ανάμεσα στον Μάρκο Σεφερλή και την Έλενα Ακρίτα δίνει με ανάρτησή του ο Γιώργος Τσαλίκης. Ο τραγουδιστής ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία του με τον Μάρκο Σεφερλή, την οποία συνόδευε από ένα εκτενές κείμενο για το θέμα. Σε αυτό, ο Γιώργος Τσαλίκης φαίνεται να παίρνει θέση υπέρ του ηθοποιού, κατηγορώντας την Έλενα Ακρίτα, που την χαρακτηρίζει ως «τον πιο αδύναμο κρίκο», κάνοντας λογοπαίγνιο με το παλιό τηλεπαιχνίδι που παρουσίαζε στο Mega!

Ο Γιώργος Τσαλίκης ξεκίνησε εξαίρωντας την εργατικότητα του Μάρκου Σεφερλή, μιλώντας για την στήριξη και τη βοήθεια που προσφέρει σε “εκατοντάδες οικογένειες” όπως είπε. Όπως είπε, ο κόσμος τον αντάμειψε για την εργατικότητά του “έξω από κυκλώματα”.

Δείτε την ανάρτησή του αναλυτικά:

https://www.instagram.com/p/BqxJUMqhPtp/

“Στα «Ακριτικά» χωριά της δήθεν κουλτούρας , δεν έφτασαν τα νέα ότι ο κόσμος καταλαβαίνει, ο κόσμος δεν είναι ηλίθιος, ο κόσμος κρίνει” σημειώνει στη συνέχεια με εμφατικό τρόπο, κατονομάζοντας ως “πρόεδρο των χωριών” την Έλενα Ακρίτα και πρόσθεσε: “Μείνετε εκεί, εγκλωβισμένη στο άβατο του ψευτοκαθωσπρεπισμού και της εμπάθειας που σας διέπει (δυστυχώς) και αφήστε τον κόσμο να μπορεί να βάλει στο θρόνο της καρδιάς του όποιον γουστάρει”.