Τζένη Μπότση: Το ιδιαίτερο μήνυμά της για το τέλος της “Φριτέζας”
Ελλάδα

Τζένη Μπότση: Το ιδιαίτερο μήνυμά της για το τέλος της “Φριτέζας”

Τζένη Μπότση: Το ιδιαίτερο μήνυμά της για το τέλος της “Φριτέζας”

Έτσι αποχαιρέτησε τον ρόλο της “Φάλον”

Με ένα ιδιαίτερο μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποχαιρέτησε η Τζένη Μπότση την αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1, “Πέτα τη Φριτέζα”.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό – και μέσα από τη στήλη του Γιάννη Πουλόπουλου εδώ στο Znews – το σίριαλ δεν πήρε το “πράσινο φως” για τρίτη σεζόν και θα ολοκληρωθεί στην τρέχουσα.

Αφού, λοιπόν, δεν θα υπάρξει ανανέωση αυτό σημαίνει ότι η Τζένη Μπότση δεν θα έχει την ευκαιρία να επιστρέψει ξανά στη μικρή οθόνη ως “Φάλον” μετά την αποχώρησή της πέρυσι από το καστ λόγω της εγκυμοσύνης της.

Γι΄αυτόν τον λόγο, η ηθοποιός θέλησε να πει “αντίο” στον ρόλο της, έναν ρόλο που όπως εξομολογείται αγάπησε ιδιαίτερα, καθώς δουλεύοντας πάνω σε αυτόν “έγραψε” το πιο σημαντικό κεφάλαιο της ζωή της φέρνοντας στον κόσμο την κόρη της.

“Σήμερα θα μοιραστώ μαζί σας το τέλος μιας μεγάλης μου αγάπης… της Φάλον!!! Η Φάλον ήταν η παρέα μου και η δύναμη μου τα τελευταία 2 χρόνια!! Πήρα από την ηρωίδα του @peta_ti_friteza τη χαρά και το γέλιο της και μαζί της έκανα την κόρη μου!!! Ευχαριστώ όλους μου τους συναδέλφους, όλους μου τους συνεργάτες, τον παραγωγό μου και τους φίλους μου που σεβάστηκαν την εγκυμοσύνη μου και κράτησαν το μυστικό μου! Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη Φάλον. Με δάκρυα στα μάτια την αφήνω και εύχομαι σύντομα να αγαπήσω τον επόμενο ρόλο μου!! Ευχαριστώ και εσάς που την αγαπήσατε μαζί με μένα”, έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Σήμερα θα μοιραστώ μαζί σας το τέλος μιας μεγάλης μου αγάπης… της Φάλον!!! Η Φάλον ήταν η παρέα μου και η δύναμη μου τα τελευταία 2 χρόνια!! Πήρα από την ηρωίδα του @peta_ti_friteza τη χαρα και το γέλιο της και μαζί της έκανα την κόρη μου!!! Ευχαριστώ όλους μου τους συναδέλφους, όλους μου τους συνεργάτες, τον παραγωγό μου και τους φίλους μου που σεβάστηκαν την εγκυμοσύνη μου και κράτησαν το μυστικό μου! Δεν θα ξεχάσω ποτε τη Φάλον. Με δάκρυα στα ματια την αφήνω και εύχομαι σύντομα να αγαπήσω τον επόμενο ρόλο μου!! Ευχαριστώ και εσάς που την αγαπήσατε μαζί με μένα !! #actress @favela.gr @peta_ti_friteza

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jenny Botsi (@jennybotsi) στις