Βαγγέλης Μαρινάκης – Μιλτιάδης Μαρινάκης: Γιόρτασαν μαζί τον θρίαμβο του Ολυμπιακού
Ελλάδα

Βαγγέλης Μαρινάκης – Μιλτιάδης Μαρινάκης: Γιόρτασαν μαζί τον θρίαμβο του Ολυμπιακού

Βαγγέλης Μαρινάκης – Μιλτιάδης Μαρινάκης: Γιόρτασαν μαζί τον θρίαμβο του Ολυμπιακού

Πού βρέθηκαν λίγο μετά την κατάκτηση του 45ου Πρωταθλήματος;

Το βράδυ της Κυριακής οι «ερυθρόλευκοι» πανηγύρισαν και επίσημα την κατάκτηση του πρωταθλήματος και τον 45ο τίτλο.

Για τον Βαγγέλη Μαρινάκη η χθεσινή μέρα ήταν πολύ ιδιαίτερη. Έχοντας στο πλευρό τον γιο του, Μιλτιάδη, στελέχη της ομάδας και εκλεκτούς φίλους γιόρτασε τις 8 κατακτήσεις πρωταθλημάτων στα 10 χρόνια παρουσίας του στον Ολυμπιακό.

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός τούς έκανε το τραπέζι, μετά το τέλος της φιέστας, σε γνωστό εστιατόριο στο Μικρολίμανο. Στιγμιότυπα από τη βραδιά αναρτήθηκαν στους λογαριασμούς των παρευρισκόμενων στα social media.

Βαγγέλης και Μιλτιάδης Μαρινάκης

Μάλιστα, κάτω από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε ο Μιλτιάδης Μαρινάκης δεν ήταν λίγοι οι οπαδοί που σχολίασαν πως επιθυμούν στο μέλλον να τον δούνε να αναλαμβάνει τα ηνία της ομάδας.

Άλλωστε και ο ίδιος φαίνεται να ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα του. Ζει μόνιμα στο Λονδίνο, ασχολείται με τις οικογενειακές επιχειρήσεις, ενώ έχει αναλάβει και την διοίκηση της ομάδας Νότιγχαμ Φόρεστ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

🏆45🏆 #champions

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Miltiadis Marinakis (@mil7iadis) στις

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έστειλε με τη σειρά του το δικό του μήνυμα στα social media. Συγκεκριμένα δημοσίευσε μια σειρά από στιγμιότυπα των πανηγυρισμών και στη λεζάντα έγραψε: «Γιορτάζουμε απόψε το 45ο μας ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ και το αφιερώνουμε σε ένα μεγάλο Ολυμπιακό τον Σάββα Θεοδωρίδη!

Υπερήφανος για αυτή την ομάδα! Ομάδα και κόσμος είμαστε ένα και ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ! Ζήτω ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Γιορτάζουμε απόψε το 45ο μας ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ και το αφιερώνουμε σε ενα μεγάλο Ολυμπιακό τον Σάββα Θεοδωρίδη! Υπερήφανος για αυτή την ομάδα! Ομάδα και κόσμος είμαστε ένα και ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ! Ζήτω ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!» 🔴⚪️🏆 @olympiacosfc #Olympiacos #Olympiacos45 #GreekChampions #Champions #slgr #Greece #Piraeus #WeLovePiraeus #Football #Marinakis #WeKeepOnDreaming

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Evangelos Marinakis (@evangelos.marinakis) στις