Βάσια Παναγοπούλου: «Κανείς δεν ξέρει τι κάνει ο άλλος όταν κλείνει η πόρτα της κρεβατοκάμαράς του. Τα άλλα είναι κουτσομπολιά»
Ελλάδα

Βάσια Παναγοπούλου: «Κανείς δεν ξέρει τι κάνει ο άλλος όταν κλείνει η πόρτα της κρεβατοκάμαράς του. Τα άλλα είναι κουτσομπολιά»

Βάσια Παναγοπούλου: «Κανείς δεν ξέρει τι κάνει ο άλλος όταν κλείνει η πόρτα της κρεβατοκάμαράς του. Τα άλλα είναι κουτσομπολιά»

Τι είπε για το περιστατικό που συνέβη στο θέατρο που διευθύνει ανάμεσα στη Σοφία Παυλίδου και τον Μάνο Παπαγιάννης

Η Βάσια Παναγοπούλου βρέθηκε απόψε στα «Μεσάνυχτα» με την Ελεονώρα Μελέτη.

Η ηθοποιός μίλησε για τα πάντα.

Για την ιδιαίτερη σχέση με τη μητέρα της, η οποία θα προτιμούσε να δει την κόρη της δικηγόρο παρά ηθοποιό, για το ενδεχόμενο ενός τρίτου γάμου αλλά και τις καταγγελίες στο θέατρο.

«Ήταν μία γυναίκα πολύ συντηρητική κι έκλαιγε και χτυπιόταν που ήθελα να γίνω ηθοποιός» είπε για το ότι η μητέρα της δεν ήθελε επουδενί να τη δει να παίζει στο σανίδι.

«Μου είχε πει αν ασχοληθείς με την υποκριτική δεν θέλω καμία σχέση μαζί σου» πρόσθεσε.

Στη συνέχεια μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που διανύει αυτή την περίοδο το θέατρο αλλά και τις καταγγελίες που ήρθαν στο προσκήνιο.

«Ο εγκλεισμός μας έκανε καλό και ορισμένοι βρέθηκαν αντιμέτωποι με τα φαντάσματα που είχαν στην ντουλάπα και όλα αυτά έβγαλαν όλη αυτή την ιστορία με τις καταγγελίες, που έγιναν που έπρεπε να έχουν γίνει από καιρό. Το επισφαλές αυτό εργασιακό περιβάλλον έφερε πολλά κλειστά στόματα και πολλές ενοχές. Κανείς δεν ξέρει τι κάνει ο άλλος όταν κλείνει η πόρτα της κρεβατοκάμαράς του. Όσον αφορά τα κουτσομπολιά και τις φήμες αυτές υπάρχουν σε κάθε εργασιακό χώρο. Είναι αυτά ικανά να κάνουν έναν σοβαρό άνθρωπο να πάει να κάνει καταγγελία σε κάποιο αρμόδιο όργανο; Γιατί αλλιώς τι να κάνεις να χειροδικήσεις εσύ; Αυτά είναι κουτσομπολιά. Κατηγορούνται άνθρωποι του θεάτρου ότι εφόσον τα ήξεραν ήταν συνένοχοι. Δεν μπορεί ο καθένας να παίρνει τον νόμο στα χέρια του αλλιώς θα ζούσαμε σε ζούγκλα» δήλωσε.

Σχετικά με το βίαιο περιστατικό που εκτυλίχθηκε στο παρελθόν ανάμεσα στη Σοφία Παυλίδου και τον Μάνο Παπαγιάννη στο θέατρο «Χυτήριο» που διευθύνει εξήγησε:

«Έχω ακούσει πολλά για το ότι δεν πήρα μέρος στο περιστατικό αυτό. Ότι δεν πήρα αμέσως θέση ότι έπρεπε να έχω διώξει τον ηθοποιό. Εγώ προσπαθώ να αντιμετωπίζω τα πράγματα σοβαρά και δίκαια. Το περιστατικό μου ειπώθηκε τηλεφωνικά, ρώτησα τους υπεύθυνους στο θέατρο γιατί απουσίαζα τι συνέβη και κανείς δεν μπορούσε να μου εξηγήσει. Υπήρξε μία μεγάλη ένταση. Όταν κατέληξαν να έχουν και οι δύο δικηγόρους κατάφερα κι έκανα μία συνάντηση όλων των εμπλεκόμενων πλευρών ώστε να λήξει το θέμα.  Όταν χρειάστηκε πήρα την απόφαση και η παράσταση σταμάτησε».

https://streamable.com/bgrzws