Βίκυ Βολιώτη: «Τρελό είναι να μισείς τα ζώα, δεν το καταλαβαίνω»
Ελλάδα

Βίκυ Βολιώτη: «Τρελό είναι να μισείς τα ζώα, δεν το καταλαβαίνω»

Βίκυ Βολιώτη: «Τρελό είναι να μισείς τα ζώα, δεν το καταλαβαίνω»

Η αγαπημένη ηθοποιός μάς σύστησε τη Φρόσω της

Για τον θαυμαστό και υπέροχο κόσμο των ζώων μίλησαν η Βίκυ Βολιώτη μαζί με την Τασούλα Επτακοίλη στην εκπομπή «Πλάνα με Ουρά».

Πρώτα από όλα, η αγαπημένη ηθοποιός μάς σύστησε τη Φρόσω της, τη σκυλίτσα που έσωσε στην Άνδρο και έκτοτε οι δυο τους είναι αχώριστες,

«Την είχε εγκαταλείψει ο ιδιοκτήτης της, ήταν δεμένη σε μία ελιά, άρρωστη, υποσιτισμένη», είπε η ηθοποιός.

Σαν χαρακτήρας είναι μοναχική αλλά δεν παύει να δίνει αμέριστη την αγάπη της στην οικογένειά της όπως έκανε και όταν ήρθε στο σπίτι η κόρη της Βίκυς Βολιώτη ως μωρό.

«Είναι μία γνήσια τσοπάνα, είναι πεισματάρικα σκυλιά, έχουν έντονη προσωπικότητα, έχουν ισχυρή θέληση, είναι ένα σκυλί με δικούς τους ρυθμούς, πολύ αργούς, δεν θα αναζητήσει εύκολα το χάδι σου, είναι μοναχική, της αρέσει να είναι στο μπαλκόνι και να χαζεύει. Ξεχνάω την ξεχνάω και ξαφνικά έρχεται σε σκουντάει για ένα χάδι, το παίρνει και φεύγει».

«Όταν μπήκε η Άννα ήρθε στο σπίτι η Άννα ήταν μωρό. Η Φρόσω ήταν πάρα πολύ γλυκιά, φοβερά υπομονετική, προσεκτική, νομίζω ότι κατάλαβε αμέσως ότι είναι ένα πλάσμα,  το πιο αδύναμο της αγέλης μας», πρόσθεσε.

Σχολιάζοντας ανθρώπους που δεν θέλουν να συζούν με ζώα και να έχουν επαφές μαζί τους εξήγησε πως κατανοεί την επιθυμία τους αλλά ένα πράγμα δεν δέχεται επουδενί. Εκείνους που μισούν τα ζώα και τα κακοποιούν. «Τρελό είναι να μισείς τα ζώα, δεν το καταλαβαίνω», τόνισε.

https://streamable.com/c5knuj