Ζαφείρης Μελάς: Ο άγνωστος καβγάς με τη Ρίτα Σακελλαρίου – «Πήγε και της είπε ότι την είπα γριά. Ήρθε στο καμαρίνι μου και…»
Ελλάδα

Ζαφείρης Μελάς: Ο άγνωστος καβγάς με τη Ρίτα Σακελλαρίου – «Πήγε και της είπε ότι την είπα γριά. Ήρθε στο καμαρίνι μου και…»

Ζαφείρης Μελάς: Ο άγνωστος καβγάς με τη Ρίτα Σακελλαρίου – «Πήγε και της είπε ότι την είπα γριά. Ήρθε στο καμαρίνι μου και…»

Μετάνιωσε για τη συμπεριφορά του...

Ο Ζαφείρης Μελάς δεν δίνει συχνά συνεντεύξεις αλλά όταν το κάνει πάντα οι ιστορίες που μοιράζεται προκαλούν ενδιαφέρον.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής μετρά 50 χρόνια στην ενεργό δράση με πολλές επιτυχίες και μεγάλες συνεργασίες.

Σταθμός στην πορεία του αναμφίβολα ο Πασχάλης Τερζής με τον οποίο είναι καλοί φίλοι.

«Ο Πασχάλης είναι φανταστικός σαν άνθρωπος και οικογενειάρχης.Είναι φίλος μου τον αγαπώ κάναμε πολλές σεζόν μαζί, κλάψαμε μαζί στο καμαρίνι, δυστυχώς λυπάμαι γιατί χαθήκαμε» ανέφερε.

Σχολιάζοντας την απόφαση του συναδέλφου του να μην ξανατραγουδήσει είπε πως οι καλλιτέχνες δεν γερνάνε ποτέ ενώ θυμήθηκε και τη λάθος συμπεριφορά του απέναντι στη Ρίτα Σακελλαρίου.

«Κάποια φορά είχα ένα θέμα με τη Ρίτα Σακελλαρίου. Μου λέει ο επιχειρηματίας να πάρουμε τη Ρίτα και του λέω “να πάρουμε μία νέα” και πήγε και της το είπε. Σε είπε γριά ο Ζαφείρης ήρθε στο καμαρίνι και μετά κατάλαβα ότι έκανα λάθος, ένα τεράστιο λάθος. Με τον τρόπο της μου τα είπε καλά. Της είπα  “συγγνώμη”‘ δεν το είπα με την έννοια που νομίζεις. Την άλλη μέρα ήρθε και μου ζήτησε “συγγνώμη” για την επίθεση που μου έκανε. Δεν το είπα για να την προσβάλλω».

Άλλο παράσημό του είναι η γνωριμία  του στον Πάνο Γαβαλά. «Όταν πέρναγε μπροστά μου σηκωνόμουν όρθιος από σεβασμό, τα σημερινά παιδάκια δεν σέβονται το ίδιο».

Φέρνοντας στο μυαλό του ευτράπελα στη νύχτα αφηγήθηκε το περιστατικό που ένας θαμώνας τον χαστούκισε ενώ τραγουδούσε. «Μου είπε να πω ένα τραγούδι του είπα ότι δεν το ξέρω και με χαστούκισε. Βγήκα έξω τον περίμενα, είπα θα γίνει ζημιά. ήρθε ένας φουσκωτός, με βρήκε σε ένα σίδερο σε θάμνο και μου είπε να μην ασχοληθώ. Με έσωσε» εξομολογήθηκε.

Η νέα γενιά τραγουδιστών δεν τον ενθουσιάζει. Όμως ένας που ξεχωρίζει είναι ο Γιώργος Σαμπάνης.

Όσον αφορά την προσωπική του ζωή μίλησε για το πόσο πολύ τον έχει στηρίξει όλα αυτά τα χρόνια η γυναίκα του με την οποία παντρεύτηκαν στα 19 τους.

«Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος με την οικογένειά μου. Είμαι από τους τυχερούς παντρεμένους, με στήριξε η γυναίκα μου, τα παιδιά μου. Δεν είχα πίεση από εκείνη. Υπήρχαν βραδιές που γυρνούσα από τη δουλειά και έκλαιγα στην αγκαλιά της γυναίκας μου. Με καταλάβαινε και μου έδινε κουράγιο» είπε.