Άρης Λουμάκης: Το νέο βίντεο κλιπ των REC και η στιγμή που η κόρη του εισέβαλε στο Yaght που πραγματοποιούνταν τα γυρίσματα
Συνεντεύξεις

Άρης Λουμάκης: Το νέο βίντεο κλιπ των REC και η στιγμή που η κόρη του εισέβαλε στο Yaght που πραγματοποιούνταν τα γυρίσματα

Άρης Λουμάκης: Το νέο βίντεο κλιπ των REC και η στιγμή που η κόρη του εισέβαλε στο Yaght που πραγματοποιούνταν τα γυρίσματα

Το τρυφερό στιγμιότυπο αγκαλιά με την τετράχρονη κόρη του

Το νέο τραγούδι των REC φαίνεται πως θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον στα φετινά καλοκαιρινά πάρτι. Αυτή τη φορά το #1 Urban Pop συγκρότημα στην Ελλάδα ενώνει τη φωνή του σε ένα τραγούδι που έγραψε ο hit maker της σεζόν, Λεωνίδας Σώζος, συνεχίζοντας τη συνεργασία τους ένα χρόνο μετά το αγαπημένο “Αυτό που ζούμε”.

Η ενορχήστρωση έγινε από τον Λεωνίδα Σώζο, ενώ την μίξη ανέλαβε ο Dim Chord, γνωστός παραγωγός ηλεκτρονικής μουσικής.

Ο Άρης Λουμάκης, η Ξένια και ο Mike πρωταγωνιστούν στο βίντεο κλιπ για το τραγούδι “Τρέλα μου” που σε ταξιδεύει σε ειδυλλιακά τοπία.

“Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν μέσα σε τρία εικοσιτετράωρα. Γυρίστηκε σε μια παραλία κοντά στην Κερατέα. Κανονικά δεν υπάρχει ούτε ένας φοίνικας, είναι ένα ψέμα”, δηλώνει γελώντας ο Άρης Λουμάκης και εξηγεί: “Είναι post production και οι φοίνικες είναι πρόσθετοι. Το σημείο που έχουμε επιλέξει με τη μηχανή είναι τα μαγευτικά… Τουρκοβούνια, στα οποία έχουμε κάνει αντίστοιχη παρέμβαση και μοιάζει σαν να είμαστε σε έρημο στην Αριζόνα.

Το τρίτο σημείο, όπου δεν έγινε κάποια επεξεργασία είναι το Mega Yaght, το οποίο βρήκαμε στον Πειραιά, λίγο πριν ξεκινήσει ουσιαστικά τα καλοκαιρινά του ταξίδια. Εκεί ήμασταν από το απόγευμα μέχρι το επόμενο πρωί.

Όλα τα γυρίσματα ξεκινούσαν περίπου στη 1 το μεσημέρι και τελείωναν στις 5 το πρωί της επόμενης μέρας”.

Υπήρξε όμως ένα βράδυ πολύ ιδιαίτερο για τον ίδιο και τους συνεργάτες του. Ήταν όταν η 4χρονη κόρη του Φραντζέσκα τον επισκέφτηκε στο γύρισμα στο Mega Yaght.

“Έκατσε από τις 11 το βράδυ μέχρι τις 3 τα ξημερώματα. Ενθουσιάστηκε με το τζακούζι, έφαγε την πιατέλα με τα φρούτα που την είχαμε διακοσμητική για ένα πλάνο. Χόρευε και τραγούδαγε συνέχεια και μάλιστα αυτή είναι και ο λόγος που εκείνη τη μέρα καθυστέρησε το γύρισμα γιατί δεν έφευγε από την αγκαλιά μου. Είχε κολλήσει πάνω μου και έλεγε ‘ο μπαμπάς είναι δικός μου’.

Μπήκε σε όλες τις σουίτες και έπαιξε με όλα τα led φωτάκια, χοροπήδαγε στα κρεβάτια. Γενικά το απόλαυσε”, εξομολογείται αποκλειστικά στο znews.gr κάνοντας ολοφάνερη τη μεγάλη του αδυναμία στη μικρή.

Δείτε το νέο βίντεο κλιπ των REC: