Ο Κωνσταντίνος Φραντζής στο Znews: Δηλώνει «ερωτευμένος με τη ζωή» και στέλνει «Αλμυρά φιλιά»
Συνεντεύξεις

Ο Κωνσταντίνος Φραντζής στο Znews: Δηλώνει «ερωτευμένος με τη ζωή» και στέλνει «Αλμυρά φιλιά»

Ο Κωνσταντίνος Φραντζής στο Znews: Δηλώνει «ερωτευμένος με τη ζωή» και στέλνει «Αλμυρά φιλιά»

Νέο τραγούδι για έναν αγαπημένο του τηλεοπτικού φακού

Με νέο τραγούδι και πολλή όρεξη επανέρχεται στα μουσικά πράγματα ο Κωνσταντίνος Φραντζής.

Ο τραγουδιστής που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε μέσα από τις συμμετοχές του στο The Voice  αλλά και στο Just the 2 of us κυκλοφόρησε το νέο του κομμάτι που είναι ιδιαιτέρως καλοκαιρινό και με πολύ latin mood αφού οι στίχοι του είναι μοιρασμένοι στα Ελληνικά και στα Ισπανικά.

Το Znews μίλησε με τον Κωνσταντίνο με αφορμή τα «Αλμυρά φιλιά» του -όπως λέγεται το κομμάτι που κυκλοφορεί από την Spicy- με το Rodry-Go.

«Είναι ένα πολύ καλοκαιρινό τραγούδι που έγραψε ο αγαπημένος μου συνεργάτης Manolo Vega Sosa, που είναι από τη Λατινική Αμερική. Το κάναμε σε συνεργασία με τον παραγωγό μου. Κάναμε κάποια γυρίσματα στη Σαντορίνη και κάποια στο Bάρκιζα Resort. Έγινε με πολλή αγάπη. Το βίντεο είναι του αγαπημένου μου Στέλιου Βλάχα που με εμπιστεύτηκε και έκανε την πρώτη του δουλειά όσον αφορά τα μουσικά βιντεοκλίπ» μας είπε.

«Σίγουρα θα δούμε και ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά γιατί αρχίζω και σχηματίζω μια πολύ δυνατή και όμορφη ομάδα που έχει να δώσει πολλά στην πορεία. Από δω και πέρα θα ακούτε πράγματα από μας με πολλή μεγαλύτερη συνέπεια γιατί είχα καιρό να βγάλω τραγούδι. Ήρθε η κατάλληλη στιγμή» μας λέει.

«Το lockdown έπαιξε κι αυτό τον ρόλο του που χάθηκα γιατί μου πήρε κάποιους μήνες να το διαχειριστώ ωστόσο μπορώ να πω ότι βγήκα πολύ πιο δυνατός και πιο έτοιμος μετά από αυτή τη δοκιμασία» ομολογεί.

Θα ήθελε να κάνει κάτι τηλεοπτικά; «Με ενδιαφέρει ο,τιδήποτε είναι καλαίσθητο και έχω λόγο ύπαρξης σε αυτό» μας είπε.

Μετανιώνει για κάποια συμμετοχή του; «Δεν μετανιώνω ποτέ και για τίποτα» ήταν η αυθόρμητη απάντησή του.

Η συζήτησή μας πήγε φυσικά στη Σαντορίνη όπου γυρίστηκε μέρος του βιντεοκλίπ. «Φτιάξε καφέ να στα πω» μας λέει θέλοντας να το τονίσει πόσο μαγεμένος είναι από το νησί.

«Φοβερή. Προβλέπεται να ξαναπάω πολύ σύντομα γιατί ήταν ονειρική. Είχα ξαναπάει άλλες δύο φορές αλλά την τελευταία το έζησα όπως έπρεπε» μας εξηγεί.

Το φετινό καλοκαίρι θα είναι πολύ γεμάτο επαγγελματικά για τον ίδιο. «Έχω αρχίσει και μιλάω για πολλές συνεργασίες. Σύντομα θα ανακοινώσω πράγματα».

«Έχω συζητήσει και για τον χειμώνα πράγματα αλλά λόγω της κατάστασης είναι όλα ρευστά. Σύντομα πιστεύω όμως ότι θα δώσουμε  τα χέρια».

Όσο για τον αγαπημένο του στίχο από το τραγούδι του αυτός είναι το “Que no muera el amor” που σημαίνει ότι «η αγάπη δεν πεθαίνει ποτέ».

Το πιστεύει; «Το πιστεύω γιατί έχω πολλή αγάπη γενικότερα για τους ανθρώπους, είτε έχει να κάνει με προσωπική ή την ερωτική σχέση. Οπότε ναι πιστεύω  ότι δεν πεθαίνει και χωρίς την αγάπη δεν υπάρχει ουσία».

Αυτό το καλοκαίρι τον βρίσκει ερωτευμένο; «Είμαι ερωτευμένος με πολλά πράγματα. Είμαι ερωτευμένος με τη ζωή,  και με τα απλά και με τα περίπλοκα»

Οι συντελεστές του τραγουδιού του Κωνσταντίνου Φραντζή είναι:

Μουσική: Manolo Vega Sosa
Greek Lyrics: Χρήστος Αναστασίου
Spanish Lyrics : Manolo Vega Sosa – Rodrigo Rodriguez Puerta
Παραγωγός: Κυριάκος Κυράκου
Directed by: Magic Videography