Μήπως η Lindsay Lohan μπέρδεψε τις παραλίες της Μυκόνου;
TV Gossip

Μήπως η Lindsay Lohan μπέρδεψε τις παραλίες της Μυκόνου;

Μήπως η Lindsay Lohan μπέρδεψε τις παραλίες της Μυκόνου;

Η αγάπη της Lindsay Lohan για τη Μύκονο είναι δεδομένη. Ωστόσο, οι νέες δηλώσεις της αναφορικά με τους λόγους που έκανε το beach bar στο νησί των ανέμων, μας κίνησαν την περιέργεια. Η Αμερικανίδα στάρλετ, αναφερόταν φυσικά στον άγριο καβγά με τον πρώην σύντροφό της, Egor Tarabasov, τον Αύγουστο του 2016. Καβγάς που λίγο έλειψε να έχει πολύ άσχημη κατάληξη, με το ζευγάρι να γίνεται θέαμα στα έκπληκτα μάτια των παρευρισκομένων. Η Lohan ισχυρίστηκε λοιπόν πως θέλησε να κάνει την επιχείρησή της στο σημείο του διαπληκτισμού, προκειμένου να είναι “ασφαλείς” όσοι απολαμβάνουν την πανέμορφη παραλία του νησιού. Ωστόσο, μάλλον η πραγματικότητα είναι κατά τι διαφορετική.

Επικοινωνήσαμε με τον Νίκο Ζώτο, γνωστό παπαράτσι που εδώ και αρκετά καλοκαίρια βρίσκεται στην Μύκονο και απαθανατίζει στιγμές των celebrities που παραθερίζουν στο κοσμοπολίτικο νησί.

Η Lohan  διατηρεί το Lohan Beach House, ένα από τα πιο γνωστά, πλέον, στέκια του νησιού το καλοκαίρι στην παραλία “Καλό Λιβάδι”. Ωστόσο, το βίντεο που είχε διαρρεύσει και έκανε τον γύρο του κόσμου πριν από 3 χρόνια, απαθανατίζει τον τσακωμό του ζευγαριού σε άλλη παραλία και συγκεκριμένα στην παραλία Κόρφος στην περιοχή του Όρνου.

Τι συνέβη πραγματικά;

Όπως μας επιβεβαίωσε ο Νίκος Ζώτος, υπήρξαν τουλάχιστον δυο περιστατικά. Το ένα στην παραλία του Κόρφου, στο οποίο ήταν παρόντες και συγγενικά πρόσωπα του ζευγαριού, όπως η μητέρα του Tarabasov, που σύμφωνα τη Lohan είχε δώσει στην δημοσιότητα το παραπάνω βίντεο. Αυτός ήταν και ο πιο άγριος τσακωμός της, που διαδόθηκε αμέσως σε όλο το νησί και φυσικά σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Ο δεύτερος διαπληκτισμός έγινε πράγματι στο Καλό Λιβάδι και σε εκείνον ήταν και ο ίδιος ο φωτογράφος μάρτυρας. Μας είπε λοιπόν πως η Αμερικανίδα πέταξε το κινητό του συντρόφου της στη θάλασσα κάτι που τον εξαγρίωσε με αποτέλεσμα να της επιτεθεί. Οι δυο τους πιάστηκαν στα χέρια, αλλά η επέμβαση των λουόμενων και ατόμων από κοντινά μαγαζιά ήταν έγκαιρη και έτσι έληξε το επεισόδιο.

Ο ιδιόρρυθμος χαρακτήρας της ηθοποιού

Ο παπαπαράτσι των επωνύμων μας περιέγραψε τον περίεργο χαρακτήρα της διάσημης περσόνας, κάνοντας λόγο για έναν ιδιόρρυθμο άνθρωπο, που όμως αν γνωρίσεις καλύτερα θα τον λατρέψεις, γιατί “έχει καλή ψυχή”. Ο ίδιος διατηρεί πολύ καλές σχέσεις μαζί της και όπως μας είπε την βρίσκει ιδιαίτερα δυναμική, αλλά και αρκετά ευέξαπτη, συνδυασμός που προφανώς μαζί τον πρώην σύντροφό της, μάλλον, ήταν εκρηκτικός!

https://www.instagram.com/p/BX5zAjtDMlC/

Είναι πολύ πιθανό λοιπόν, η συγκινητική ιστορία της ηθοποιού για τους λόγους που έστησε το Bar της στη Μύκονο να είναι κάπως “πειραγμένη”, αφού ο περιβόητος καβγάς είχε γίνει σε άλλο σημείο του νησιού. Από την άλλη, όπως μαρτυρούν τα γεγονότα, το ζευγάρι βρισκόταν σε διαρκή ένταση και καβγάδιζε όπου κι αν βρισκόταν. Σε κάθε περίπτωση, το μήνυμα που θέλησε να περάσει η Lohan παραμένει στη σωστή κατεύθυνση. Κανείς δεν έχει εξουσία σε κανέναν και η άσκηση βίας στις σχέσεις είναι μη αποδεκτή.