Αυτοκτόνησε γνωστή παρουσιάστρια βρετανικού reality
Κόσμος

Αυτοκτόνησε γνωστή παρουσιάστρια βρετανικού reality

Αυτοκτόνησε γνωστή παρουσιάστρια βρετανικού reality

Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της

Σοκ προκάλεσε η είδηση του θανάτου της πρώην παρουσιάστριας του βρετανικού show Love Island, Caroline Flack, η οποία βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στο Λονδίνο από την οικογένειά της.

Η Flack είχε επιστρέψει στη Βρετανία μετά από ένα χρονικό διάστημα που έζησε στο Los Angeles και στις αρχές Μαρτίου επρόκειτο να δικαστεί για επίθεση ενάντια στον σύντροφό της, τον τενίστα Lewis Burton, ύστερα από φιλονικία που είχαν.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η ψυχολογία της ήταν ιδιαίτερα ευάλωτη και στα νέα πως θα καθόταν στο εδώλιο του κατηγορουμένου “λύγισε” και αποφάσισε να αφαιρέσει τη ζωή της.

“Επιβεβαιώνουμε πως η Caroline μας πέθανε σήμερα, 15 Φεβρουαρίου. Θα παρακαλούσαμε ο Τύπος να σεβαστεί την ιδιωτικότητα της οικογένειας σε αυτή τη δύσκολη στιγμή και να μην επιχειρήσει να επικοινωνήσει μαζί μας και/ή να μας φωτογραφίσει” ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της οικογένειας.

Ο σύντροφός της, ο οποίος είχε καταγγείλει αρχικά ότι τον χτύπησε με μια λάμπα τον περασμένο Δεεκέμβριο, είχε ανακαλέσει τις κατηγορίες του, εντούτοις το δικαστήριο είχε απαγορέψειε κάθε επαφή μεταξύ τους έως ότου εκδικαστεί η υπόθεση. Σήμερα, εμφανίστηκε συγκλονισμένος με την είδηση του θανάτου της αγαπημένης του και ανέβασε μια φωτογραφία τους στο Instagram, γράφοντας:

“Η καρδιά μου ράγισε, είχαμε κάτι τόσο ξεχωριστό. Δεν έχω λόγια, πονάω τόσο πολύ και μου λείπεις τρομερά. Ξέρω ότι έτσι ένιωθες και εσύ για μένα”
“Θα γίνω η φωνή σου και θα ρωτήσω όλες τις ερωτήσεις που ήθελες και θα πάρω όλες τις απαντήσεις. Τίποτα δε θα σε φέρει πίσω , αλλά θα προσπαθήσω να σε κάνω υπερήφανη κάθε μέρα”.
https://www.instagram.com/p/B8nqjfWBwjA/

Η 40χρονη είχε μόλις ξεκινήσει τα βήματά της στην υποκριτική, ενώ είχε παρουσιάσει πολλές δημοφιλείς βρετανικές παραγωγές όπως το I’m a celebrity get me out of here και το το X-Factor.