Η Ariana Grande βλάπτει σοβαρά την υγεία του πρώην της
Κόσμος

Η Ariana Grande βλάπτει σοβαρά την υγεία του πρώην της

Η Ariana Grande βλάπτει σοβαρά την υγεία του πρώην της

Η Ariana Grande βάζει σε κίνδυνο την υγεία του πρώην της Pete Davidson. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει ο γιατρός Drew Pinsky, γνωστός και ως Dr. Drew. Ο κωμικός που γνωρίσαμε μέσα από το SNL, φαίνεται πως δυσκολεύτηκε πολύ να αντιμετωπίσει τον χωρισμό του από την Pop Diva, λίγο μάλιστα καιρό αφότου οι δυο τους αρραβωνιάστηκαν. Στις δύσκολες στιγμές, ήρθε να προστεθεί ένα ύποπτο μήνυμα στο instagram, που κινητοποίησε τις αρχές, υπό τον φόβο της αυτοκτονίας.

Ο Davidson, έλαβε στη συνέχεια ένα τεράστιο κύμα συμπαράστασης από διάσημους και μη, παρά το γεγονός πως αποφάσισε να κλείσει τους λογαριασμούς του στα social media. Σε αυτό το πλαίσιο, η Ariana Grande θέλησε να πλησιάσει και να ηρεμήσει τον πρώην σύντροφό της, κάτι που ο γιατρός του Hollywood δεν βρήκε καθόλου καλή ιδέα.

Συγκεκριμένα, ο Dr. Drew τόνισε πως η Ariana Grande πρέπει να απομακρυνθεί οριστικά από τον πρώην σύντροφό της, Pete Davidson, γιατί τον βάζει σε κίνδυνο. Ο ηθοποιός είναι σε εύθραυστη ψυχική κατάσταση μετά το χωρισμό του και σε αυτό προστίθενται και οι αντιδράσεις του κόσμου που τον κακοχαρακτηρίζουν, μιας και η Ariana Grande είναι πολύ αγαπητή. Ο γιατρός απαντούσε μάλιστα σε μια σειρά από “τρολ” του διαδικτύου που τα έβαζαν με τον κωμικό, αποκαλώντας τον “κακό”.