Art LaFleur: Πέθανε ο ηθοποιός έπειτα από 10ετή μάχη με τη νόσο του Πάρκινσον
Κόσμος

Art LaFleur: Πέθανε ο ηθοποιός έπειτα από 10ετή μάχη με τη νόσο του Πάρκινσον

Art LaFleur: Πέθανε ο ηθοποιός έπειτα από 10ετή μάχη με τη νόσο του Πάρκινσον

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα της συζύγου του

Ο Art LaFleur, ο οποίος έχει παίξει διαφορετικούς ρόλους σε πολλές τηλεοπτικές σειρές από το Malcolm in the Middle έως το The Mentalist, πέθανε σε ηλικία 78 ετών.

Σύμφωνα με το περιοδικό People, ο ηθοποιός έφυγε από τη ζωή μετά από 10ετή μάχη με τη νόσο του Πάρκινσον.

Η σύζυγός του Shelley επιβεβαίωσε την είδηση ​​με μία ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την Πέμπτη.

Χαρακτηριστικά ανέφερε στη λεζάντα:

«Αυτός ο τύπος… Μετά από μια μάχη 10 ετών με την νόσο του Πάρκινσον, ο Art LaFleur, η αγάπη της ζωής μου πέθανε… Ήταν ένας γενναιόδωρος και ανιδιοτελής άνθρωπος, στοιχεία που μετέφερε και στην υποκριτική του, αλλά το πιο σημαντικό ήταν ποιος ήταν για την οικογένεια και τους φίλους του. Ήμουν πολύ τυχερή που είχα μια σχέση 43 ετών με έναν άνθρωπο, που με αγαπούσε και που λάτρευα. Η τέχνη ήταν μεγαλύτερη από τη ζωή και σήμαινε όλο τον κόσμο για εμάς».

Δείτε την ανάρτηση της Shelley στο Facebook:

Η καριέρα του

Ο ηθοποιός είναι πολύ γνωστός για το ρόλο του Babe Ruth στο The Sandlot και για τον ρόλο του ως Tooth Fairy στο The Santa Clause 2 και 3.

Συμμετείχε και στις ταινίες: The Rig, House Hunting, Death Warrant, Man of the House και Ace Ventura: Pet Detective.

Εκτός από την αξιοσέβαστη κινηματογραφική του καριέρα, εμφανίστηκε σε πολλές τηλεοπτικές σειρές όπως: M*A*S*H, Lou Grant, Soap, Webster, The A-Team, Hill Street Blues, Thirtysomething, Northern Exposure, Home Improvement, Doogie Howser, Coach, The Incredible Hulk, Baywatch, ER, JAG, House.

Μεταγενέστεροι τηλεοπτικοί ρόλοι περιλάμβαναν τα Cold Case, The Mentalist, Malcolm in the Middle, The Bernie Mac Show και Key and Peele.