Ben Affleck: “Το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου είναι που χώρισα με τη Jen…”
Κόσμος

Ben Affleck: “Το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου είναι που χώρισα με τη Jen…”

Ben Affleck: “Το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου είναι που χώρισα με τη Jen…”

Για πρώτη φορά μιλά "ανοιχτά" για τις καταχρήσεις του και πώς επηρέασαν δραματικά τη ζωή του

Μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Ben Affleck στους New York Times, μιλώντας για τις καταχρήσεις και τα λάθη που έκανε στη ζωή του.

Οι καταχρήσεις του στέρησαν πολλά και πάνω από όλα έναν από του πιο σημαντικούς ανθρώπους της ζωής του, αφού εξαιτίας τους αναγκάστηκε να χωρίσει με την Jennifer Garner.

“Το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου είναι αυτό το διαζύγιο”, ήταν τα λόγια του με αφορμή τη νέα του ταινία, στην οποία υποδύεται έναν γνώριμο ρόλο από την πραγματική του ζωή, αυτόν του αλκοολικού.

Περιέγραψε της δυσάρεστες αναμνήσεις του από τις μέρες που έπινε πολύ για να “ξεχνάει” ότι τα πράγματα στον γάμο του δεν πάνε καλά, ενώ παραδέχτηκε πως ένα από τα προβλήματα του έγγαμου βίου του ήταν φυσικά ο εθισμός του στον αλκοολισμό.

Εκτός από την προσωπική του ζωή, ο αλκοολισμός επηρέασε αρνητικά και την καριέρα του, όπως εξομολογήθηκε στη συνέχεια, αφού έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφασή του να μην παίξει άλλο πια τον Batman.

Ο 47χρονος χολυγουντιανός σταρ έχει εισαχθεί αρκετές φορές σε κέντρα αποτοξίνωσης, παλεύοντας με την εξάρτησή του, αλλά τα αποτελέσματα δεν είχαν πάντα διάρκεια, αφού έχει κάνει παραστρατήματα, με πιο γνωστό αυτό που εμφανίστηκε “λιώμα” έξω από τον χορό μασκέ της Unisef στο ξενοδοχείο La Peer του Δυτικού Hollywood.