Brian May: Ο θρυλικός κιθαρίστας των Queen περιέγραψε πώς βίωσε ένα επώδυνο έμφραγμα
Κόσμος

Brian May: Ο θρυλικός κιθαρίστας των Queen περιέγραψε πώς βίωσε ένα επώδυνο έμφραγμα

Brian May: Ο θρυλικός κιθαρίστας των Queen περιέγραψε πώς βίωσε ένα επώδυνο έμφραγμα

Ένα άλλο πρόβλημα αποκάλυψε τη σοβαρότητα της κατάστασής του

Με ένα βίντεο στο Instagram, o 72χρονος κιθαρίστας των θρυλικών Queen, Brian May, αποκάλυψε ότι πρόσφατα πέρασε μια σοβαρή περιπέτεια υγείας αφού υπέστη έμφραγμα.

“Sheer Heart Attack ε; Λοιπόν, νομίζω ότι πάντα ανησυχούσα λίγο για τον τίτλο αυτού του άλμπουμ. Αναρωτιόμουν μήπως αναστατώσει ορισμένους ανθρώπους που πράγματι είχαν περάσει έμφραγμα. Έχω ανακουφιστεί αρκετά διότι πλέον ανήκω σε αυτό το κλαμπ και ο τίτλος δεν με αναστατώνει καθόλου! Να προσέχετε φίλοι μου! Και γιατί αυτοί οι δίσκοι στη μέση μου συμπιέστηκαν τόσο πολύ; Νομίζω ότι 50 χρόνια τρέξιμο με μια βαριά κιθάρα περασμένη στον αριστερό μου ώμο έπαιξε κάποιον ρόλο! Όμως άξιζε τον κόπο!” έγραψε.

Όπως εξήγησε στο βίντεο, ο Μay οδηγήθηκε σε εξετάσεις διότι είχε πόνους στην πλάτη και στο αριστερό του πόδι που τον έφτασαν στο σημείο να μη μπορεί να περπατήσει.

Δεν πίστευε ότι μπορεί να έχει πρόβλημα στην καρδιά και μάλιστα δήλωσε σοκαρισμένος, πιστεύοντας ότι είναι υγιής γιατί είχε χαμηλή πίεση, γυμνάζεται και προσέχει τη διατροφή του.

Πήγε λοιπόν στον γιατρό για να απαλλαγεί από τους αφόρητους πόνους στην πλάτη και στο αριστερό του χέρι.

Στη μέση της θεραπείας του έπαθε ένα μικρό έμφραγμα. “Επί 40 λεπτά πονούσα στο στήθος και είχα ένα σφίξιμο. Είναι αυτό το αίσθημα στα χέρια και ιδρώτας. Και λίγο πολύ ξέρεις, έχεις ακούσει ότι αυτό είναι έμφραγμα. Για να μην τα πολυλογώ, ο υπέροχος γιατρός μου με πήγε οδηγώντας στο νοσοκομείο και έκανα αγγειογραφία”.

Οι γιατροί ανακάλυψαν ότι έχει τρεις αρτηρίες φραγμένες και του συνέστησαν εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς ή τρία στεντ.

“Μετά από πολλή σκέψη προτίμησα τα στεντ” δήλωσε ο ίδιος στο βίντεό του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Brian Harold May (@brianmayforreal) στις