Britney Spears: Ο πατέρας της προτίθεται να κάνει πίσω από την κηδεμονία αλλά με όρους!
Κόσμος

Britney Spears: Ο πατέρας της προτίθεται να κάνει πίσω από την κηδεμονία αλλά με όρους!

Britney Spears: Ο πατέρας της προτίθεται να κάνει πίσω από την κηδεμονία αλλά με όρους!

Τι αναφέρουν τα δικαστικά έγγραφα που κατέθεσε;

Μια μεγάλη νίκη φαίνεται ότι πέτυχε η Britney Spears στην υπόθεση της κηδεμονίας της.

Όπως έγινε γνωστό, ο πατέρας της προτίθεται να κάνει πίσω από την επιτροπεία της τεράστιας περιουσίας της όμως υπό όρους.

Σε έγγραφα που κατέθεσε ο δικηγόρος του Jamie Spears γνωστοποιεί την πρόθεσή του, όμως όπως αναφέρει «δεν υπάρχει αντικειμενικός λόγος να απομακρυνθεί από την κηδεμονία ενώ είναι αμφιλεγόμενο εάν οποιαδήποτε αλλαγή στην κηδεμονία τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι προς όφελος της Britney Spears».

«Ο κ. Spears προτίθεται να κάνει πίσω τη σωστή χρονική στιγμή, αλλά η μετάβαση πρέπει να γίνει με τάξη και να περιλαμβάνει τη λύση θεμάτων που εκκρεμούν πριν από το δικαστήριο. Για να επιτευχθεί αυτό, το δικαστήριο θα πρέπει να ενθαρρύνει όλα τα μέρη να συναντηθούν και να διαπραγματευτούν για τη λύση αυτών των θεμάτων με τον πιο ωφέλιμο τρόπο για την κ. Spears» αναφέρουν τα δικαστικά έγγραφα που εξασφάλισε το People.

Όπως αναφέρεται ακόμα, ο Jamie Spears  δηλώνει ότι δέχεται αναίτιες επιθέσεις και δεν πιστεύει ότι μία δημόσια διαμάχη με την κόρη του για το ζήτημα της κηδεμονίας ωφελεί τα συμφέροντά  της.

«Αν το κοινό γνώριζε όλες τις αλήθειες για τη ζωή της Britney, όχι μόνο τις καλές αλλά και τις κακές της μέρες, όλους τους εθισμούς και τα προβλήματα με την ψυχική της υγεία αλλά και όλες τις προκλήσεις της κηδεμονίας θα με επαινούσε αντί να με κατασπαράζει» δηλώνει χαρακτηριστικά ο Jamie Spears.

«Παρόλο που ενίσταται για την αναίτια αίτηση για απομάκρυνσή του, ο κ. Spears  προτίθεται να εργαστεί με το δικαστήριο και τον νέο νομικό εκπρόσωπο της κόρης του ώστε να προετοιμάσουν μία τακτική μετάβαση σε μια νέα επιτροπεία» αναφέρουν τα έγγραφα που κατέθεσε ο πατέρας της ποπ σταρ.

Ο Jamie Spears καταφέρθηκε και εναντίον της πρώην συζύγου του, Lynne, που πήρε το μέρος της Britney διότι εδώ και 13 χρόνια έχει ασχοληθεί ελάχιστα με τη ζωή της κόρης της.

Τι απαντά η πλευρά της τραγουδίστριας;

Από την πλευρά του ο Μάθιου Ρόζενγκαρτ, δικηγόρος της σταρ, ανέφερε στην εφημερίδα Guardian μέσω email, ότι πρόκειται για «μια μεγάλη νίκη για την Britney και ένα ακόμη βήμα προς τη δικαιοσύνη» και παρότρυνε τον Τζέιμι να «παραιτηθεί αμέσως».

«Ανυπομονούμε να συνεχίσουμε την έρευνά μας για τη συμπεριφορά του κ. Spears αλλά και άλλων προσώπων τα τελευταία 13 χρόνια, καθώς απέσπασε εκατομμύρια δολάρια από την περιουσία της κόρης του, αλλά και για την κατάθεση του στο δικαστήριο στο εγγύς μέλλον».

Η δικαστής του Ανώτατου Δικαστηρίου του Λος Άντζελες Μπρέντα Πένι αρνήθηκε το αίτημα να επισπεύσει τις διαδικασίες σχετικά με την απομάκρυνση του Jamie Spears.