Cameron Diaz: Αποκαλύπτει γιατί αποφάσισε να πει «αντίο» στην υποκριτική
Κόσμος

Cameron Diaz: Αποκαλύπτει γιατί αποφάσισε να πει «αντίο» στην υποκριτική

Cameron Diaz: Αποκαλύπτει γιατί αποφάσισε να πει «αντίο» στην υποκριτική

Οι ένδοξες ημέρες στη μεγάλη οθόνη αποτελούν παρελθόν για την ηθοποιό

Η απόφαση να αποσυρθεί από την υποκριτική ήταν σίγουρα μεγάλη και δύσκολη για την Cameron Diaz.

Η χολιγουντιανή σταρ έχει από χρόνια σταματήσει να συμμετέχει σε κινηματογραφικές παραγωγές – η τελευταία της ταινία ήταν το The Other Woman Το 2014.

Ο λόγος που την οδήγησε σε νέα μονοπάτια στη ζωή της κρύβεται στο ότι για καιρό δεν μπορούσε να διαχειριστεί, όπως θα ήθελε τη ζωή της. Αυτό δήλωσε στον Kevin Hart και στο talk show Hart to Heart.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cameron Diaz (@camerondiaz)

Οι εξαντλητικοί ρυθμοί για το γύρισμα μίας ταινίας της απομυζούσε όλη την ενέργεια και τον χρόνο που ήθελε να αφιερώνει σε άλλους τομείς της ζωής της.

«Όταν κάνεις κάτι σε πολύ υψηλό επίπεδο για μεγάλο χρονικό διάστημα, άλλα μέρη του εαυτού σου πρέπει να παραδοθούν σε άλλους ανθρώπους Υπήρχαν πολλά κομμάτια της ζωής μου, που δεν τα διαχειριζόμουν σωστά».

«Ήθελα πραγματικά να κάνω την ζωή μου πιο διαχειρίσιμη. Η καθημερινότητα μου πλέον είναι γεμάτη μόνο με όσα μπορώ να καταφέρω να κάνω μόνη μου. Κάνω όλα όσα δεν προλάβαινα πριν», τόνισε.

Και φαίνεται πως η ζωή τη συνεπήρε σε ένα πολύ όμορφο ταξίδι μετά την αποχώρησή της από τα πλατό καθώς τότε ήταν γνώρισε τον σύζυγό της, Benjie Madden, και δημιούργησαν μία οικογένεια, όπως πάντα την ονειρευόταν.

«Τώρα είμαι εδώ και αυτό είναι το πιο εκπληκτικό πράγμα, που έχω κάνει στην ζωή μου. Απέκτησα οικογένεια. Είναι το καλύτερο, δεν έχω πλέον αυτό που χρειάζεται για να δώσω σε μία ταινία. Όλη η ενέργειά μου είναι εδώ».