Carrie Bradshaw: Γιατί και πώς επιστρέφει;
Κόσμος

Carrie Bradshaw: Γιατί και πώς επιστρέφει;

Carrie Bradshaw: Γιατί και πώς επιστρέφει;

Όχι, δεν πρόκειται για την ταινία “Sex and the City 3″. Μετά το διαφαινόμενο “πάγωμα” για την πραγματοποίησή της, η περσόνα της Carrie Bradshaw φαίνεται ότι θα αναβιώσει έστω και για λίγο για άλλο λόγο και με άλλο, καλό σκοπό. Η ίδια η Sarah Jessica Parker ανέβασε στο Instagram ένα αινιγματικό βιντεάκι ντυμένη όπως θα ντυνόταν η Carrie Bradshaw, να περπατά στους δρόμους της Νέας Υόρκης, ενώ ακούγεται η μουσική του “Sex and the City” με την οποία ξεκινούσε η σειρά.

Το βίντεο τελειώνει με το hastag #PouriItForward.

Το σχόλιο που έγραψε ήταν: “Η παλιά μου φίλη. Θα κάνει μια σύντομη επανεμφάνιση. Συνεργάζεται με ένα μεγάλο brand και υποστηρίζει ένα σκοπό που μας ενδιαφέρει όλους”.

https://www.instagram.com/p/Bs0m3e7gHfV/?utm_source=ig_web_copy_link

Για τα μάτια του Matt Damon

Το συγκεκριμένο hastag αποτελεί σλόγκαν που προωθεί ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός water.org, του οποίου συνιδρυτής είναι ο γνωστός ηθοποιός Matt Damon. Ο Damon αγωνίζεται εδώ και 10 χρόνια που ίδρυσε τον οργανισμό ώστε να έχουν πρόσβαση σε καθαρό νερό οι κάτοικοι στις υποανάπτυκτες χώρες του πλανήτη.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, έχει πείσει πολλούς διάσημους φίλους του να στηρίξουν τους σκοπούς του οργανισμού με διάφορα σποτάκια.

Η τελευταία του καμπάνια γίνεται σε συνεργασία με ένα μεγάλο brand στο χώρο της ζυθοποιΐας, τη Stella Artois (το brand στο οποίο αναφερόταν η SJP στο βίντεο), για την προώθηση του νερού Chalice. Τα έσοδα από την limited edition θα διατεθούν στην Water.org και τους σκοπούς του.