Catherine Zeta-Jones: Η νέα μούσα του Tim Burton γίνεται Μορτίσια Άνταμς στη νέα σειρά του Netflix
Κόσμος

Catherine Zeta-Jones: Η νέα μούσα του Tim Burton γίνεται Μορτίσια Άνταμς στη νέα σειρά του Netflix

Catherine Zeta-Jones: Η νέα μούσα του Tim Burton γίνεται Μορτίσια Άνταμς στη νέα σειρά του Netflix

«Είμαι ενθουσιασμένη» δηλώνει

Η Catherine Zeta-Jones είναι η νέα μούσα του ευρηματικού  Tim Burton και θα υποδυθεί την θρυλική Μορτίσια Άνταμς (Morticia Addams) στα οκτώ επεισόδια της νέας σειράς του Netflix που θα λέγεται Wednesday.

Δημιουργοί της σειράς είναι οι Άλφρεντ Γκοφ και Μάιλς Μίλαρ. Στη νέα σειρά πρωταγωνιστούν ακόμα ο Λούις Γκούζμαν (Luis Guzmán) ο οποίος θα ενσαρκώσει τον Gomez και η Τζένα Ορτέγα (Jenna Ortega) την Wednesday Addams.

Η Jones ανέβασε την αφίσα της  σειράς αλλά και μία φωτογραφία της ως Μορτίσια γράφοντας:

«Έχω παρακολουθήσει την Μορτίσια Άνταμς τόσες φορές στη ζωή μου και τώρα θα την παίξω σκηνοθετημένη από τον απαράμιλλο Tim Burton στο Wednesday του Netflix.

Είμαι τόσο ενθουσιασμένη! Ξαναβρίσκομαι με τον Luis Guzman (τη Νέμεσή μου στην ταινία Traffic) στον ρόλο του Gomez και την υπέροχη Jenna Ortega στον πρωταγωνιστικό  ρόλο. Ανυπομονώ».

Το ριμέικ του Burton θα επικεντρωθεί σε μεγάλο βαθμό στον χαρακτήρα που δημιούργησε ο Τσαρλς Άνταμς, την κόρη της Οικογένειας Άνταμς, Wednesday.

Θα είναι μια εφηβική σειρά με πολύ σκοτεινό μυστήριο και υπερφυσικά γεγονότα, με την Wednesday να είναι μαθήτρια στην περίεργη Ακαδημία «Nevermore».

Εκεί θα προσπαθήσει να αναδείξει τις ψυχικές της ικανότητες για να αποτρέψει ένα φονικό που έχει τρομοκρατήσει την τοπική κοινωνία καθώς και να λύσει το υπερφυσικό μυστήριο που ενόχλησε τους γονείς της πριν από 25 χρόνια.

Ένας από τους λόγους που η Οικογένεια Άνταμς αγαπήθηκε τόσο πολύ και γοήτευσε τους πάντες με την μακάβρια αισθητική της, ήταν ο τρόπος με τον οποίο σατίριζε την αντίληψη του κόσμου που είχε για το διαφορετικό, αλλά και την ίδια την κανονικότητα που περιβάλλει την αμερικάνικη οικογένεια.

Η διάσημη «μαύρη» οικογένεια πρωτοπαρουσιάστηκε το 1938 όταν ο Τσάρλι Άνταμς ξεκινούσε να δημοσιεύει τις εικονογραφημένες περιπέτειες της στο περιοδικό New Yorker,