Χουάν Κάρλος: Ισπανός σερβιτόρος ισχυρίζεται ότι είναι γιος του τέως βασιλιά
Κόσμος

Χουάν Κάρλος: Ισπανός σερβιτόρος ισχυρίζεται ότι είναι γιος του τέως βασιλιά

Χουάν Κάρλος: Ισπανός σερβιτόρος ισχυρίζεται ότι είναι γιος του τέως βασιλιά

Νέο σκάνδαλο στο παλάτι

Τα σκάνδαλα δεν έχουν τελειωμό για τη βασιλική οικογένεια της Ισπανίας. Ο τέως βασιλιάς Χουάν Κάρλος, μετά την απόφασή του να αυτοεξοριστεί, βρίσκεται για ακόμα μια φορά στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Τη στιγμή που βρίσκεται σε εξέλιξη η έρευνα για διαφθορά σε βάρος του, ένας 65χρονος Ισπανός ισχυρίζεται ότι είναι γιος του.

Συγκεκριμένα ο Αλμπέρτο Σολάρ, που εργάζεται ως σερβιτόρος, υποστηρίζει ότι είναι καρπός του νεανικού καλοκαιρινού έρωτα του Χουάν Κάρλος με την κόρη Βέλγων δικαστών. Ο ίδιος υιοθετήθηκε από μια οικογένεια φτωχών αγροτών 120 χιλιόμετρα βορείως της Βαρκελώνης και σίγουρα δεν μεγάλωσε όπως οι γαλαζοαίματοι.

Το ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο RTL τον αναζήτησε και προσπάθησε να μάθει λεπτομέρειες για τη ζωή του. «Το Σύνταγμα λέει ότι ο πρωτότοκος είναι ο διάδοχος του θρόνου και αυτός είμαι εγώ, αλλά αυτό δεν με ενδιαφέρει πια. Θα υποστηρίζω πάντα τον Φελίπε. Είμαι στο πλευρό του.

Κάποια στιγμή, το 2001, εμφανίστηκε ένας δικαστικός ο οποίος μου είπε ότι είμαι γιος του Χουάν Κάρλος. Όλοι μου έλεγαν ότι του μοιάζω καταπληκτικά μέχρι τότε» δήλωσε.

Να σημειωθεί ότι στο παρελθόν άλλη μια γυναίκα από το Βέλγιο εμφανίστηκε ισχυριζόμενη ότι είναι κόρη του Χουάν Κάρλος. Ο τέως βασιλιάς αρνήθηκε να προχωρήσει σε τεστ DNA ενώ στην περίπτωση του Αλμπέρτο Σολάρ έχει γίνει γνωστό πως προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί του αλλά δεν βρήκε καμία ανταπόκριση.

Όπως όλα δείχνουν τα προβλήματα δεν θα σταματήσουν εδώ για τον 82χρονο μονάρχη.