Colin Firth: Τέλος στον γάμο του δύο χρόνια μετά την απιστία της συζύγου του
Κόσμος

Colin Firth: Τέλος στον γάμο του δύο χρόνια μετά την απιστία της συζύγου του

Colin Firth: Τέλος στον γάμο του δύο χρόνια μετά την απιστία της συζύγου του

Σοκαριστικές οι λεπτομέρεις που οδήγησαν το ζευγάρι στον χωρισμό

Λίγο πριν από τα Χριστούγεννα, ο οσκαρικός Colin Firth φαίνεται ότι δεν θα ζήσει το happy end όπως στη χριστουγεννιάτικη ταινία Love actually όπου πρωταγωνιστούσε.

Μετά από 22 χρόνια γάμου ο 59χρονος ηθοποιός ανακοίνωσε ότι χωρίζει από την σύζυγό του Livia Guiggioli, με την οποία έχουν δύο γιους.

“Ο Colin και Livia Firth χώρισαν. Διατηρούν μία στενή φιλία και παραμένουν ενωμένοι ως προς την αγάπη τους για τα παιδιά τους”, αναφέρει η κοινή τους ανακοίνωση.

Μία από τις τελευταίες εμφανίσεις του ζευγαριού στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου τον Σεπτέμβριο- Abaca Press

Ο Ιταλός εραστής, οι απειλές και οι ακατάλληλες φωτογραφίες

Η ανακοίνωση αυτή έρχεται δύο χρόνια αφότου έγινε γνωστό ότι η ιταλικής καταγωγής Livia είχε για έναν χρόνο δεσμό με τον παιδικό της φίλο και Ιταλό δημοσιογράφο, Marco Brancaccia.

Ο δεσμός αυτός είχε πάρει πολύ άσχημη τροπή, σε σημείο που να γίνει ακόμα και αστυνομική έρευνα όταν η Livia κατήγγειλε ότι ο Brancaccia την παρενοχλούσε με απειλητικά μηνύματα ότι θα αποκαλύψει με κάθε λεπτομέρεια τον δεσμό τους στον σύζυγό της.

Η εξωσυζυγική σχέση της Livia διήρκησε από το 2015 έως το 2016. Όταν έγινε γνωστή, ο εκπρόσωπος τύπου του ζευγαριού είχε δηλώσει ότι σε αυτό το διάστημα το ζευγάρι είχε αποφασίσει να χωρίσει χωρίς να γίνει γνωστό. Και τότε η Livia έκανε δεσμό με τον εν λόγω κύριο. Όμως το ζευγάρι αποφάσισε να τα ξαναβρεί”.

Τότε ήταν που φέρονται να άρχισαν οι απειλές του Brancaccia.

Ένας φίλος του Firth δήλωσε ότι ο Ιταλός δημοσιογράφος αποκάλυψε με κάθε ανατριχιαστική λεπτομέρεια τι έκανε με τη γυναίκα του επί έναν χρόνο σε email. “Το email αυτό ήταν μια λεπτομερής διατριβή που ταπείνωσε τον Colin και είχε σχεδιαστεί με μοναδικό απώτερο σκοπό να τον πληγώσει”.

“Περιέγραφε τις ιδιαίτερες στιγμές τους με τρόπο που θα καταρράκωνε κάθε σύζυγο, ανεξάρτητα με την κατάσταση του γάμου του. Και το έκανε αυτό νομίζοντας ότι θα δυναμιτίσει τις προσπάθειες που έκαναν ο Colin και η Livia να τα ξαναβρούν”.

Ο Firth σύμφωνα με τον φίλο του έδειξε τα πάντα στη σύζυγό του σε μία πολύ δύσκολη αντιπαράθεση και σύμφωνα με τον φίλο του επέδειξε μεγάλη αξιοπρέπεια.

Εκτός από το email ξεκίνησαν και τα απειλητικά τηλεφωνήματα στη Livia αλλά και η αποστολή φωτογραφιών της στον Colin από τον Ιταλό δημοσιογράφο.

Οι απειλές διήρκησαν αρκετούς μήνες και για ευνόητους λόγους δεν έγιναν ποτέ γνωστές δημοσίως.

Το 2017 ο Firth έκανε αίτηση για να αποκτήσει την ιταλική υπηκοότητα όπως αντίστοιχα η Livia τη βρετανική.

Φαίνεται όμως ότι τελικά οι προσπάθειές τους να παραμείνουν μαζί δεν καρποφόρησαν.