Colton Haynes: Οριστικό διαζύγιο για τον πρωταγωνιστή του Arrow
Κόσμος

Colton Haynes: Οριστικό διαζύγιο για τον πρωταγωνιστή του Arrow

Colton Haynes: Οριστικό διαζύγιο για τον πρωταγωνιστή του Arrow

Το love story των Colton Haynes και Jeff Leatham έφτασε στο τέλος του για δεύτερη φορά μέσα σε επτά μήνες. Ο διάσημος ηθοποιός-ανθοπώλης Jeff Leatham, φαίνεται ότι κατέθεσε τα χαρτιά του διαζυγίου.

Συγκεκριμένα, ο Jeff Leatham κατέθεσε την προκαταρκτική δήλωση στις 13 Δεκεμβρίου, η οποία περιλαμβάνει την ανταλλαγή των πληροφοριών πάνω στα περιουσιακά στοιχεία και των δύο εναγομένων, που είναι απαραίτητα για τα πρώτα στάδια της αίτησης διαζυγίου, ώστε να προχωρήσει η διαδικασία.

Τα πρώτα σύννεφα

Το Μάιο του 2018, ο πρωταγωνιστής του Arrow, Colton Haynes είχε καταθέσει αίτηση διαζυγίου, αλλά το ζευγάρι τελικά τα βρήκε λίγο αργότερα. Όλα έδειχναν να πηγαίνουν καλά μεταξύ τους. Στις 27 Οκτωβρίου, μάλιστα, γιόρτασαν και την επέτειο ενός χρόνου γάμου κι έκαναν αφιερώσεις ο ένας στον άλλον μέσω social media. «Ούτε που μπορώ να θυμηθώ πώς ήταν η ζωή μου χωρίς εσένα, ούτε ξέρω πώς φτάσαμε ως εδώ, αλλά μάλλον ήταν ακριβώς αυτό που χρειαζόμουν», έγραφε ο ερωτευμένος Jeff Leatham στο Instagram, ανεβάζοντας παράλληλα και φωτογραφίες από το γάμο τους.

https://www.instagram.com/p/Bpc7oJrn68p/?utm_source=ig_web_copy_link

Τι προκάλεσε τη ρήξη;

Ο ξαφνικός θάνατος της μητέρας του Colton Haynes, τον περασμένο Μάρτιο, ήταν η βασική ρωγμή στο γάμο του ζευγαριού. Σύμφωνα με το περιβάλλον του ηθοποιού, ο Colton απομονώθηκε από όλους τους ανθρώπους γιατί ήθελε να πενθήσει το χαμό της μητέρας του και για το λόγο αυτό απομάκρυνε και τον σύζυγό του. Η σχέση τους, άλλωστε, δεν ήταν ποτέ τέλεια ή τόσο ρομαντική όσο ήθελαν να φαίνεται δημόσια. Ο Colton, στην πορεία, φόρεσε ξανά τη βέρα του γιατί κατάλαβε ότι η μαμά του και ο Jeff τον αγαπούν με διαφορετικό τρόπο κι έδωσε άλλη μια ευκαιρία στη σχέση τους. Ωστόσο, όταν ραγίζει το γυαλί δεν κολλάει εύκολα κι έτσι κατέληξαν στην αίτηση διαζυγίου του Jeff Leatham πριν λίγες μέρες.