Criminal Minds: Πότε “ρίχνει αυλαία” η αστυνομική σειρά;
Κόσμος

Criminal Minds: Πότε “ρίχνει αυλαία” η αστυνομική σειρά;

Criminal Minds: Πότε “ρίχνει αυλαία” η αστυνομική σειρά;

Πρόκειται για μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές των τελευταίων 15 ετών στην αμερικανική τηλεόραση. Το Criminal Minds, με φανατικούς τηλεθεατές και στην Ελλάδα – το μαρτυρούν οι τηλεθεάσεις της σειράς στο OPEN – ρίχνει αυλαία. Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε το δίκτυο CBS, που έχει και τα δικαιώματα της σειράς, “πράσινο φως” πήρε μια ακόμη σεζόν. Η τελευταία και 15η για το σίριαλ.

Δείτε το πρώτο, πρώτο τρέιλερ της πρώτης σεζόν:

Το Criminal Minds ετοιμάζεται να κλείσει την 14η σεζόν, καθώς cast και παραγωγή βρίσκονται στα γυρίσματα του φινάλε του φετινού κύκλου. Σύμφωνα με όσα έχουν ανακοινωθεί, το CBS παρήγγειλε έναν τελευταίο κύκλο 10 επεισοδίων, ο οποίος και θα προβληθεί την επόμενη σεζόν. Το αστυνομικό δράμα γίνεται έτσι μια από τις μακροβιότερες εβδομαδιαίες εκπομπές μαζί με το ER, το CSI και το NCIS. Ωστόσο, πρωτοπόρο στην κατηγορία του μακροβιότερου δράματος παραμένει το Grey’s Anatomy, για το οποίο δεν έχει ακόμη δοθεί ορίζοντας οριστικού φινάλε.

Το τρέιλερ για τον 14ο κύκλο:

Το Criminal Minds είναι μια από τις σειρές που απέφεραν πολύ σημαντικά έσοδα στο CBS, ακόμη και στις επαναλήψεις. Επιλέχτηκε από την πλατφόρμα Netflix και φυσικά έχει σαρώσει την παγκόσμια αγορά, αφού προβάλλεται σε δεκάδες χώρες στο εξωτερικό. Ωστόσο, όπως διαβάζουμε, η παραγωγός της σειράς Erica Messer ειδοποίησε το δίκτυο πριν καταλήξει στο φινάλε του τρέχοντος κύκλου. Θέλησε να εξακριβώσει αν γράφει ένα φινάλε για τη χρονιά ή το οριστικό τέλος της σειράς.

Την περασμένη σεζόν, η ανανέωση του Criminal Minds για τον 14ο κύκλο έγινε κυριολεκτικά το τελευταίο λεπτό. Ωστόσο, οι ιθύνοντες του καναλιού, αλλά και η παραγωγή έκριναν δίκαιο για τους εκατομμύρια των φανατικών, να επιστρέψουν με μια… mini σεζόν για το φινάλε που αξίζει σε μια μεγάλη σειρά.