Cristiano Ronaldo: Τα θεματικά γενέθλια υπερπαραγωγή για τα δίδυμα παιδιά του!
Κόσμος

Cristiano Ronaldo: Τα θεματικά γενέθλια υπερπαραγωγή για τα δίδυμα παιδιά του!

Cristiano Ronaldo: Τα θεματικά γενέθλια υπερπαραγωγή για τα δίδυμα παιδιά του!

Το πολυτελές τους σπίτι μετράπηκε σε απίστευτο παιδότοπο

Με χαρά, φαντασία και μπόλικα μπαλόνια απαρτίστηκε το πάρτι γενεθλίων που διοργάνωσε ο Cristiano Ronaldo για τα δίδυμα παιδιά του Eva και Mateo.

Μαζί με τη σύντροφό του, Georgina Rodriguez, διοργάνωσε μία υπέροχη οικογενειακή γιορτή μετατρέποντας το σπίτι τους σε έναν τεράστιο παιδότοπο γεμάτο από παιχνίδια με το φουσκωτό κάστρο που έστησαν να κλέβει την παράσταση.

Καθώς το πάρτι ήταν θεματικό όλα τα μέλη της οικογένειας του διεθνούς ποδοσφαιριστή ντύθηκαν αναλόγως.

Ο Ronaldo μασκαρεύτηκε ως Aladdin, η Georgina μεταμορφώθηκε σε ροζ Power Ranger, ο 9χρονος γιος τους εντυπωσίασε ως Hulk, ενώ οι εορτάζοντες μεταμφιέστηκαν σε Spiderman και πριγκίπισσα αντίστοιχα. Όσο για τη 2χρονη Alana επέλεξε να μοιραστεί και εκείνη την πριγκιπική αίγλη της αδερφής της με χαριτωμένη ροζ στολή.

Μία τέτοια υπερπαραγωγή δεν θα μπορούσε να μείνει κρυφή και έτσι ο άσος της Juventus μοιράστηκε σχετικό στιγμιότυπο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

“Χρόνια πολλά στις δύο γλύκες μου, την Eva και τον Mateo. Σας αγαπάμε ως το τέλος του κόσμου”, έγραψε στη λεζάντα του ποστ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Happy Birthday to my two sweeties Eva and Mateo! 👧🏻🎉👶🏻🎉 We love you to the end of the world💕🙏 #prouddad

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cristiano Ronaldo (@cristiano) στις

Αν και τα δίδυμα τα έφερε στον κόσμο παρένθετη μητέρα ενώ τον Christiano Jr. μία άλλη γυναίκα – της οποίας η ταυτότητα δεν έγινε ποτέ γνωστή – η Georgina δεν τα ξεχωρίζει σε τίποτα από την κόρη της με τον Ronaldo και όλοι μαζί έχουν δημιουργήσει μία απίστευτα δεμένη οικογένεια που θα ζήλευε ο καθένας.