David & Victoria Beckham: «Υπερμεταδότες» κορονοϊού σύμφωνα με τα βρετανικά Μέσα
Κόσμος

David & Victoria Beckham: «Υπερμεταδότες» κορονοϊού σύμφωνα με τα βρετανικά Μέσα

David & Victoria Beckham: «Υπερμεταδότες» κορονοϊού σύμφωνα με τα βρετανικά Μέσα

Θετικοί μεν, το κράτησαν κρυφό δε

Ούτε το πιο πολυσυζητημένο ζευγάρι της Βρετανίας μπόρεσε να “ξεφύγει” από τον κορονοϊό. Ο λόγος για τη Victoria και τον David Beckham που σύμφωνα με την εφημερίδα The Sun βρέθηκαν θετικοί στον ιό τον Μάρτιο.

H οικογένεια αποφάσισε να κρατήσει κρυφή τη διάγνωση και σύμφωνα με αναφορές που δημοσιεύονται στα βρετανικά Μέσα θεωρούνται «υπερμεταδότες» του ιού καθώς -μετά τα ατέρμονα «πήγαινε κι έλα» τους σε Αμερική και Αγγλία- πολλά μέλη του προσωπικού της Victoria και του David βρέθηκαν θετικά στον ιό.

Σύμφωνα με φιλικό πρόσωπο του ζευγαριού, ο David κόλλησε πρώτος όταν βρέθηκε στο πρώτο παιχνίδι της αμερικανικής ομάδας ποδοσφαίρου που του ανήκει και έγινε την 1η Μαρτίου στην Καλιφόρνια.

Στις 7 Μαρτίου η οικογένεια επέστρεψε στην Αγγλία για τα γενέθλια του μεγάλου τους γιου, Brooklyn και έδωσε μάλιστα ένα μεγάλο πάρτι με πολλούς επώνυμους καλεσμένους.

Στις 11 Μαρτίου, σύσσωμη η οικογένεια επέστρεψε στις ΗΠΑ, ώστε ο David να είναι κοντά στην ομάδα του.

Τα πρώτα συμπτώματα του ιού άρχισαν να εκδηλώνονται, όταν ο ίδιος άρχισε να νιώθει αδυναμία και αδιαθεσία, ενώ λίγο αργότερα, η Victoria εμφάνισε πυρετό και πονόλαιμο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, αρκετοί από την ομάδα του πρώην άσσου των γηπέδων, κόλλησαν κορονοϊό.

Φιλικό πρόσωπο της οικογένειας σχολίασε μάλιστα: «Ήταν ένα εφιαλτικό σενάριο. Ο David έπρεπε να είναι στον αγώνα της ομάδας του και η οικογένειά του βρέθηκε εκεί για υποστήριξη. Δεν μπορούσαν να αποφύγουν συγκεκριμένες υποχρεώσεις. Έσφιγγαν τα χέρια και φιλούσαν τους οπαδούς και διάφορους αξιωματούχους του συλλόγου».

Παρά τους παραπάνω ισχυρισμούς ωστόσο, οι εκπρόσωποι του διάσημου ζευγαριού, δεν δέχθηκαν να κάνουν κάποιο σχετικό σχόλιο.

Η ανησυχία βέβαια είναι αν ερχόμενοι για διακοπές στην Ελλάδα μετέδιδαν ακόμα τον ιό, παρόλα αυτά φέρονται να έχουν κάνει τεστ πριν μπουν στη χώρα μας.

https://streamable.com/lx3ciw?fbclid=IwAR0BP3Wv9obZ5AgwamDZXtmgMw7LmMbBRLNv2OKwc9hZKDTvdbNL3VSqAoI