Robert De Niro: Χώρισε μετά από 20 χρόνια γάμου
Κόσμος

Robert De Niro: Χώρισε μετά από 20 χρόνια γάμου

Robert De Niro: Χώρισε μετά από 20 χρόνια γάμου

Αιφνιδίασε η είδηση πως ο 75χρονος Robert De Niro και η σύζυγός του εδώ και μια 20ετία, Grace Hightower χώρισαν. Το γεγονός επιβεβαίωσε κατ’ αποκλειστικότητα στο Page Six, πηγή κοντά στο ζευγάρι, σύμφωνα με την οποία δεν ζουν πια μαζί. Η ανακοίνωση για το χωρισμό τους αναμένεται να γίνει δημόσια τις επόμενες εβδομάδες.

O De Niro είχε πολύ καιρό να εμφανιστεί σε δημόσιο event με τη σύζυγό του, κάτι που συνήθιζε να κάνει, πυροδοτώντας τις φήμες ότι έχει χωρίσει ήδη από το καλοκαίρι.

Το story του ζευγαριού

Ο De Niro και η Hightower – πρώην αεροσυνοδός της TWA- γνωρίστηκαν το 1987 όταν εκείνη εργαζόταν στο διάσημο εστιατόριο Mr. Chow στο Λονδίνο και παντρεύτηκαν το 1997, έχοντας ήδη σχέση για σχεδόν δέκα χρόνια.

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο παιδιά, τον 20χρονο Elliot και την 6χρονη Helen.

Όπως δήλωσε η Hightower το 2013 στους New York Times: “Ήταν μια χαλαρή σχέση. Δεν ήταν θυελλώδης έρωτας”.

Όταν το ζευγάρι βρέθηκε στα δικαστήρια

Δεν είναι η πρώτη φορά που χωρίζουν αφού ο De Niro υπέβαλε αίτηση διαζυγίου λίγο μετά τη γέννηση του γιου τους, το 1998 και μάλιστα βρέθηκαν στα δικαστήρια για την επιμέλεια του παιδιού τους. Όμως τελικά κατάφεραν να επιλύσουν τις διαφορές τους και να μην χωρίσουν. Σε αυτό ίσως συνέβαλε το γεγονός ότι ο γιος τους διαγνώστηκε με αυτισμό, κάτι που ο ηθοποιός ανακοίνωσε  μόλις το Μάρτιο του 2016.

Το 2004 ανανέωσαν τους όρκους τους σε μία τελετή με πολλούς διάσημους καλεσμένους μεταξύ των οποίων ο Martin Scorsese, η Meryl Streep και ο Ben Stiller.

Ο Robert De Niro έχει άλλον ένα γάμο στο ενεργητικό του, με την Diahnne Abbott, της οποίας την κόρη, Drena, έχει υιοθετήσει ενώ μαζί έχουν αποκτήσει τον Raphael. Ο ηθοποιός όμως απέκτησε το 1995 και τους δίδυμους  γιους Aaron Kendrick και Julian Henry, μέσω εξωσωματικής γονιμοποίησης, μετά από μία μακρά σχέση με το πρώην μοντέλο Toukie Smith.

Ο De Niro είναι πολύ δραστήριος επιχειρηματικά καθώς έχει επενδύσει στα κινηματογραφικά στούντιο TriBeCa Productions, στο ιδιαίτερα δημοφιλές TriBeCa Film Festival καθώς και στα εστιατόρια TriBeCa Grill, αλλά και στο διάσημο εστιατόριο sushi Nobu.