Δούκισσα Μέγκαν: Εταιρεία PR αναλαμβάνει τη “δημόσια εικόνα” της
Κόσμος

Δούκισσα Μέγκαν: Εταιρεία PR αναλαμβάνει τη “δημόσια εικόνα” της

Δούκισσα Μέγκαν: Εταιρεία PR αναλαμβάνει τη “δημόσια εικόνα” της

Μία από τις μεγαλύτερες αμερικάνικες εταιρείες Δημοσίων Σχέσεων και Διαχείρισης Κρίσεων, τη Sunshine Sachs, φαίνεται πως επέλεξε η Δούκισσα του Sussex, ώστε να διαχειριστεί το προφίλ της, καθώς δέχεται έντονα τα πυρά αρνητικής δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Δούκισσα Μέγκαν έχουν βρεθεί στο “μάτι του κυκλώνα” για τη χρήση 4 ιδιωτικών τζετ μέσα σε διάστημα 11 ημερών, παρά τις περιβαλλοντικές ευαισθησίες που εκφράζουν οι ίδιοι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το ζευγάρι Χάρι – Μέγκαν ισχυρίζεται πως προχώρησε στην πρόσληψη της εταιρείας για το λανσάρισμα του ιδρύματός τους στην Αμερική, ωστόσο το Παλάτι φαίνεται πως δεν έχει ενημερωθεί για αυτή την πρωτοβουλία τους.

Σημειώνεται πως υπεύθυνη επικοινωνίας της Βασιλικής Αυλής είναι η Sara Latham, στέλεχος με μακρά εμπειρία και πελάτες όπως το ζευγάρι Κλίντον.

Διάσημοι πελάτες – αμφισβητούμενες πρακτικές

Η εταιρεία Sunshine Sachs θεωρείται μία από τις κορυφαίες στον χώρο.

Είναι γνωστή για τις “σκοτεινές” μεθόδους που χρησιμοποιεί για να βελτιώσει την εικόνα των πελατών της, όπως στην περίπτωση του Weinstein και του κινήματος #metoo.

Στελέχη της εταιρείας παραδέχτηκαν πως προχώρησαν σε διαγραφή αρνητικών σχολίων για τον πελάτη τους στις σελίδες της Wikipedia, κάτι το οποίο απαγορεύεται ρητά στους όρους της ιστοσελίδας.

https://www.instagram.com/p/BQ3XD1xlC_m/?utm_source=ig_web_copy_link

Μεταξύ των διάσημων πελατών της εταιρείας βρίσκονται μερικά από τα πιο γνωστά ονόματα του Χόλιγουντ, όπως Natalie Portman, Ben Affleck, Bon Jovi, Aerosmith, Leonardo DiCaprio, Jennifer Lopez and Snoop Dogg.

Το θέμα έχει απασχολήσει και τους χρήστες του Twitter: