Έγκυος για 6η φορά στα 47 της η Tori Spelling;
Κόσμος

Έγκυος για 6η φορά στα 47 της η Tori Spelling;

Έγκυος για 6η φορά στα 47 της η Tori Spelling;

Ή μήπως δεν ήταν αλήθεια;

H Τori Spelling είναι έγκυος για έκτη φορά. Ή τουλάχιστον αυτό ήθελε να νομίζουμε.

Η Spelling, κόρη του αείμνηστου μεγαλοπαραγωγού Αaron Spelling και πρωταγωνίστρια στη νεανική σειρά των 90s, «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς» δήλωσε ότι ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο το  έκτο παιδί της καθώς μπαίνει στα 48 της χρόνια.

Το μικρότερο παιδί της, ο Beau Dean γεννήθηκε το 2017 και το μεγαλύτερο, ο Liam Aaron, το 2007 ενώ στην τέταρτη εγκυμοσύνη της, κινδύνεψε η ζωή της κάτι που την καθήλωσε στο νοσοκομείο για 10 εβδομάδες.

Μάλιστα ήταν η ίδια περίοδος που ο σύζυγός της την απάτησε με αποτέλεσμα να κάνουν σειρά ριάλιτι τις προσπάθειές τους να σώσουν τον γάμο τους.

Την 21η Μαρτίου γιόρτασε τα 14α γενέθλια του μεγάλου της γιου και ανέβασε φωτογραφίες από το πάρτι.

Η Spelling ανέβασε μια φωτογραφία χωρίς εσώρουχο, κρατώντας την κοιλιά της. Όμως αυτό που έγινε στα σχόλια ίσως δεν το περίμενε.

Η φωτογραφία της γέμισε με συγχαρητήρια αλλά και πάρα πολλά σχόλια για το πόσο κακόγουστη είναι η πρωταπριλιάτικη φάρσα της.

Η ίδια ούτε απέσυρε -τουλάχιστον μέχρι αυτή τη στιγμή- το ποστ ούτε διέψευσε αυτό που έγραψε.

Βέβαια η κομμώτριά της μάλλον φρόντισε να τη  βγάλει από τη δύσκολη θέση ανεβάζοντας ένα στόρι όπου της έγραφε: «Τori μήπως δεν μου είπες κάτι σήμερα το πρωί;» υπονοώντας προφανώς ότι όταν την επισκέφτηκε δεν ήταν έγκυος.