Ellen DeGeneres: Αντιμέτωπη με κύμα αντιδράσεων για τη στήριξη στον Kevin Hart
Κόσμος

Ellen DeGeneres: Αντιμέτωπη με κύμα αντιδράσεων για τη στήριξη στον Kevin Hart

Ellen DeGeneres: Αντιμέτωπη με κύμα αντιδράσεων για τη στήριξη στον Kevin Hart

H Ellen DeGeneres στο The Ellen Show της Παρασκευής, όχι μόνο πήρε σαφή θέση υπέρ της παρουσίασης των Oscars από τον Kevin Hart, αλλά αποκάλυψε πως επικοινώνησε και με άτομα της επιτροπής για να ανακαλέσουν την παραίτησή του. Η παρουσιάστρια ανέβασε λίγο πριν την εκπομπή, ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται να υπερασπίζεται τον Kevin Hart ενάντια σε όλους εκείνους που τον επέκριναν προκαλώντας την αντίδραση των θαυμαστών της.

Οι πρώτες αντιδράσεις

Ο ηθοποιός Harry Cook έγραψε για την υπεράσπιση της Ellen DeGeneres στον Kevin Hart στο Twitter: «Μπορώ να σκεφτώ τουλάχιστον 50 ανοιχτά ομοφυλόφιλους και ανερχόμενους κωμικούς που αξίζουν να τους προβάλετε περισσότερο από τον Κέβιν και την αιφνιδιαστική προώθησή του για τη διοργάνωση των Όσκαρ». «Γεια σου Ellen, νομίζω ότι είσαι μια άνετη κυρία… Μα αυτό; Αυτό δεν είναι cool. Οι επιθέσεις του Kevin ήταν προσανατολισμένες προς τους μαύρους, ομοφυλόφιλους άνδρες. Τούτου λεχθέντος, δεν έχετε καμία εξουσία να τον συγχωρέσετε για λογαριασμό ενός τμήματος της κοινότητας στην οποία δεν ανήκετε», έγραψε ένας άλλος χρήστης του Twitter. (Πηγή: ΑΠΕ)

Ποια η θέση της Ellen DeGeneres

Έπειτα από τις αντιδράσεις αυτές, η Ellen DeGeneres, ανέβασε ένα μεγαλύτερο σε διάρκεια video στο Twitter, γράφοντας ότι πιστεύει στη συγχώρεση, τις δεύτερες ευκαιρίες και στον Kevin Hart. Η παρουσιάστρια δεν έμεινε εκεί, συμπληρώνοντας σε άλλη ανάρτησή της ότι στη συζήτηση που είχαν, ο Kevin Hart ήταν αυθεντικός κι αληθινός και γι’ αυτό είναι με το μέρος του, βάζοντας hashtag #OscarsNeedHart (τα Oscars χρειάζονται τον Hart).

Μετά από αυτή την ανάρτηση, οι followers της Ellen DeGeneres μαλάκωσαν λίγο με τους πιο φανατικούς να λένε ότι «αυτό που έκανε ο Kevin Hart ονομάζεται χιούμορ κι έγινε πριν 10 χρόνια» και τους πολέμιους να λένε απλώς ότι έχουν «απογοητευτεί». Την καλύτερη λύση, βέβαια, έδωσε ένας άλλος χρήστης που πρότεινε να το παρουσιάσουν μαζί.

Η αντίδραση του Kevin Hart

Επίσημη απάντηση στον Kevin Hart έδωσε όμως και ο παρουσιαστής του CNN, Don Lemon, που δήλωσε: «Το να απολογείσαι και να προχωράς δεν κάνει τον κόσμο καλύτερο για τους γκέι ή τους τρανς. Το να είσαι σύμμαχός τους τον κάνει».

Ο Kevin Hart δεν έμεινε άπραγος και έσπευσε να απαντήσει στον Don Lemon μέσω Instagram το εξής: «Οι μπασκετμπολίστες δεν είναι σπουδαίοι μέχρι να ΜΑΘΟΥΝ να παίζουν σωστά. Οι δάσκαλοι γίνονται σπουδαίοι όταν ΜΑΘΟΥΝ να αντιμετωπίζουν σωστά τα παιδιά. Οι αρχιτέκτονες γίνονται σπουδαίοι όταν ΜΑΘΟΥΝ να χτίζουν σωστά. […] Οι παρουσιαστές των ειδήσεων ή οι δημοσιογράφοι δεν ξεκινούν στην κορυφή. Πρέπει να ΜΑΘΟΥΝ και να εξελιχθούν ώστε να είναι σπουδαίοι στη δουλειά τους», έγραψε χαρακτηριστικά.

https://www.instagram.com/p/BsQn8_DFb1V/?utm_source=ig_web_copy_link

Όπως και να έχει, αυτό που σίγουρα όλοι περιμένουμε είναι κάποια επίσημη «αντίδραση» της Ακαδημίας μιας και σε λίγες μέρες θα ανακοινωθούν οι φετινές υποψηφιότητες κι ακόμη δεν υπάρχει παρουσιαστής για τη βραδιά της απονομής.