George Clooney: Θα γίνει νονός του βασιλικού μωρού που έρχεται;
Κόσμος

George Clooney: Θα γίνει νονός του βασιλικού μωρού που έρχεται;

George Clooney: Θα γίνει νονός του βασιλικού μωρού που έρχεται;

Ασπίδα προστασίας θέλησε να απλώσει ο George Clooney στην 7 μηνών έγκυο Δούκισσα Μέγκαν, η οποία δέχεται συνεχώς αρνητική κριτική από τα Μέσα.

Ο George Clooney, ο οποίος είναι φίλος του Δούκα και της Δούκισσας, και μάλιστα παρευρέθηκε στο γάμο τους μαζί με τη σύζυγό του Amal, δήλωσε στους δημοσιογράφους του περιοδικού Who, στο περιθώριο της παρουσίασης της σειράς «Catch 2»: «Κυνηγούν την Meghan Markle παντού, την καταδιώκουν και την κακολογούν».

Η παρομοίωση με την πριγκίπισσα Diana

Ο ηθοποιός παρομοίασε  τη ζωή της Δούκισσας του Sussex με αυτήν την πριγκίπισσας Diana.

«Είναι μια έγκυος γυναίκα 7 μηνών που την καταδιώκουν, την κακολογούν και την κυνηγούν με τον ίδιο τρόπο που έκαναν και στην Diana και η ιστορία επαναλαμβάνεται. Έχουμε δει πώς τελειώνει», είπε ο George Clooney, υπενθυμίζοντας το θανατηφόρο δυστύχημα της πριγκίπισσας Diana, το 1997, μετά από καταδίωξη των παπαράτσι.

Θα είναι ή όχι ο νονός;

Ο γοητευτικός star του Hollywood θέλοντας να ελαφρύνει το κλίμα απάντησε με χιούμορ στην ερώτηση για το αν θα βαπτίσει εκείνος το βασιλικό μωρό.

«Ω, ναι!» απάντησε αρχικά, πριν διευκρινίσει ότι αστειεύεται. «Είμαι πατέρας διδύμων, έχω αρκετά σκ@@ για να ασχοληθώ… κυριολεκτικά», συμπλήρωσε.