Gillian Anderson: Χώρισε από τον δημιουργό του The Crown, Peter Morgan
Κόσμος

Gillian Anderson: Χώρισε από τον δημιουργό του The Crown, Peter Morgan

Gillian Anderson: Χώρισε από τον δημιουργό του The Crown, Peter Morgan

Μπήκε ανάμεσά τους η σειρά;

Χώρισαν μετά από 4 χρόνια σχέσης η Gillian Anderson και ο Peter Morgan, ο δημιουργός της πολύ επιτυχημένης και πολυσυζητημένης σειράς του Netflix, Τhe Crown.

H 52χρονη ηθοποιός -που πρωταγωνίστησε στη σειρά του συντρόφου της στον ρόλο της Θάτσερ- ήταν μαζί του από το 2016 οπότε και τον γνώρισε σε ένα πάρτι στη Νέα Υόρκη για το προμοτάρισμα της σειράς.

Καθώς η σχέση τους προχώρησε, η Gillian βρέθηκε να παίζει και στη σειρά.

O Morgan ήταν παντρεμένος μέχρι το 2014 με την Πριγκίπισσα Anna Carolina zu Schwarzenberg και απέκτησαν 5 παιδιά.

Η Anderson από την άλλη έχει 3 παιδιά, μία κόρη από τον πρώην σύζυγό της, Clyde Klotz και δύο γιους, με τον πρώην σύντροφό της, Mark Griffiths.

Μόλις τον Ιανουάριο, αποκάλυψε στους Times ότι η σχέση της θα τελείωνε εάν ο σύντροφός της τής ζητούσε ποτέ να μείνουν μαζί και ότι προτιμούσε να ζουν σε διαφορετικά σπίτια.

Μάλιστα όπως είπε με αυτή τη συνθήκη δεν έχουν να φοβούνται πώς θα μοιράσουν τα πράγματά τους εάν αποφασίσουν να χωρίσουν στο μέλλον.

Σε άλλη της συνέντευξη τον Νοέμβριο, με αφορμή το The Crown δήλωσε ότι εκείνη και ο Peter είχαν πολύ ξεκάθαρα όρια μεταξύ τους όταν δούλευαν μαζί στη σειρά.

«Για να διατηρήσουμε σώας τας φρένας και για το καλό της σχέσης μας, είχαμε πολύ ξεκάθαρα όρια. Δεν θα σχολίαζα το σενάριο αλλά δεν επιτρεπόταν να σχολιάζει την υποκριτική μου ικανότητα!».